Ende, MOUZ eliminováni polskými 9INE z IEM Rio
Esport CS:GO Článek Ende, MOUZ eliminováni polskými 9INE z IEM Rio

Ende, MOUZ eliminováni polskými 9INE z IEM Rio

Michael Douša

Michael Douša

18. 4. 2023 13:12

Tohle před Majorem neudělá člověku radost...

Reklama
Tohle před Majorem neudělá člověku radost...

 Myšáci se na IEM Rio turnaji příliš mnoho neohřáli. Ačkoliv vstupovali do turnaje jako jeden z větších favoritů, končí na nepříjemném posledním místě, a to ještě po prohrách proti poměrně velkým outsiderům. MOUZ z celkem 4 hraných map prohráli 3 a vyhráli jednu jedinou, bohužel ale tu nesprávnou. Kdyby totiž vyhráli právě tu mapu, jež tvořila celý Bo1 zápas proti BIG, jejich život by byl v Brazílii úplně jiný. 

Prvními protivníky evropského mixu byli němečtí BIG, kteří najeli do silného freestyle módu. Vzhledem k tomu, že se nekvalifikovali na Major, jejich motivace držet se nastavených hranic a nefunkčních strategií se rozplynula i s jejich snem o tom, že nad hlavu pozvednou poslední CS:GO Major trofej. Namísto toho jsou z nich neřízené střely, které válcují nejednoho silnějšího oponenta. Po zápase proti MOUZ se vydali na horu jménem Heroic a i tu zdolali bez větších problémů, díky čemuž se mohou radovat z postupu do play-off.

MOUZ na druhou stranu cestovali do spodního pavouka proti polským talentům 9INE, kde vévodí někdejší hráč ENCE, Olek "hades" Miskiewicz. Proti nim se MOUZ ubránili pořádně pouze na vlastní mapě, kterou byl Ancient, situace na Vertigu a Nuku ovšem byla o mnoho smutnější. I přes kvalitní práci Davida "frozen" Čerňanského a jeho kolegy Adama "torzsi" Torzsáse se MOUZ nepovedlo polským nájezdníkům ubránit, celý zápas tedy prohráli 1-2. To pro ně znamená jednosměrnou letenku domů, vzhůru do práce na Majoru.

MOUZ uvidíme v akci 8. května v Challengers Stage pařížského Majoru, do té doby se musí řádně připravit. Poslední CS:GO Major je právě perfektní příležitost, kde se zapsat do historie hry. Žádný takový už jednoduše znovu nebude. 9INE se na druhé straně připravují na zápas proti mužstvu Aleksiho "Aleksib" Virolainena, tedy NIP. Časový posun sice většinu zápasů posouvá do hlubokých nočních hodin pro českého diváka, zrovna zápasy FaZe proti FURIA a NIP proti 9INE ale začnou už v 19:30, takže se i Češi a Slováci mohou dívat v klidu a nehrozí tak zaspání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama