Epic Games rozdá 100 milionů dolarů za svůj Fortnite World Cup
Gaming Fortnite Článek Epic Games rozdá 100 milionů dolarů za svůj Fortnite World Cup

Epic Games rozdá 100 milionů dolarů za svůj Fortnite World Cup

Radek Raudenský

Radek Raudenský

24. 2. 2019 21:42

Zúčastnit se může naprosto každý.

Reklama

Epic Games nikdy nespí. Vždy mají pro své hráče a fanoušky přichystané něco, co by nikdo nečekal, jako například virtuální koncert. A včera se vytasily s další novinkou. Epic Games totiž oznámili svůj světový šampionát. Celkový prize pool činí neuvěřitelných 100 milionů dolarů a vítěz celého šampionátu si odnese 3 miliony.

Celá cesta začíná 13. dubna. Každý týden až do 16. června se bude konat otevřená kvalifikace. Každá z těchto kvalifikací má prizepool 1 milion dolarů. 

Pro nejlepších 100 Solo hráčů a 50 duo týmů po celém světe si Epic Games připravili finále v New Yorku s celkovým prize-poolem 30 milionů dolarů. Každý hráč si pouze svou účastí vydělá jistých 50 000 dolarů a Fortnite World Cup Solo šampion si odnese 3 miliony dolarů. Tím Epic dokonce překonal Dota 2 The International, který 5 let po sobě nabízel největší prize pool pro své hráče, a to ještě s pomocí komunity. Poslední The International 2018 měl prize pool 25.53 milionů dolarů.

Epic Games rozdá 100 milionů dolarů za svůj Fortnite World Cup

Pokud nejste úplně nejlepším hráčem nebo nehrajete Battle Royale tak často, v průběhu roku se budou pořádat různé turnaje s velkou nabídkou modů a formátů, každý jeden turnaj s prizepoolem 1 milion dolarů a to tak dlouho, dokud Epic nevyčerpá již zmíněných 100 milionů dolarů.

A kdo se může zúčastnit? Naprosto každý. Tedy, skoro. Musí vám být více než 13 let a hráči mezi 13-17 musí mít potvrzení od svých rodičů. Navíc váš účet nesměl v minulosti nijak porušit pravidla Epic Games a na svém kontě nesmíte mít žádný ban. 

S dalšími detaily a informacemi přijde Epic v následujících dnech či týdnech. My vás samozřejmě o všem budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama