Esportové novinky: Fnatic v semifinále LEC a nový gaming house Sampi
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Fnatic v semifinále LEC a nový gaming house Sampi

Esportové novinky: Fnatic v semifinále LEC a nový gaming house Sampi

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 9. 2022 16:03

Český midlaner Humanoid bojuje o titul v nejvyšší evropské LoL lize.

Reklama

V tomto přehledu se podíváme na úspěch českého midlanera ve Fnatic, nový gaming house týmu Sampi a naději českého CS:GO.

Fnatic jsou v semifinále LEC, pro MAD Lions play-off končí

LEC zná svou top trojku. Fnatic v přesvědčivé sérii porazili MAD Lions 3:0 a postupují do semifinále, kde se utkají s Rogue. Vítěz tohoto duelu půjde na G2.

Fnatic mohou bookovat letenky do švédského Malmö. Tradiční evropská organizace potvrdila nárůst formy a umlčela kritiky, protože po další dobré sérii postupují dále. Tentokrát z play-off vyřadili MAD Lions poměrem 3:1, celkově za sebou nechali už třetího soupeře.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Sampi představují ve videu přestavěný gaming house

K příležitosti čtyřletého výročí představuje esportový tým Sampi rekonstrukci svého Gaming House, která zabrala šest měsíců.

Sampi oslavili pár dní zpět výročí čtyř let v oblasti esportu a k této příležitosti se střádaly informace, že má tým Jakuba Jankta připraven pro své fanoušky spoustu novinek. Ještě před oslavami výročí přišel nový merch, ale Sampi si připravili také video s dalším překvapením. 

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Český zástupce v nejlepší světové akademii? I to se v blízké době může stát

Nejlepší akademie na světě, MOUZ NXT, skládá od začátku novou sestavu. Jediného hráče Jimpphata, který v sestavě zůstal, nově doplňuje šestnáctiletý dánský talent Chr1zN. Další hráče, mezi které spadá jeden český zástupce, čeká trial.

MOUZ NXT pomalu představují svou novou sestavu na další rok. Ze staré sestavy zůstal pouze patnáctiletý fin Jimpphat, kterého po dnešku doplní nová dánská naděje, Chr1zN. Dánský mladík má v týmu zastupovat roli IGL.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama