Esportové novinky: Konec českých hráčů na Worlds a TI11
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Konec českých hráčů na Worlds a TI11

Esportové novinky: Konec českých hráčů na Worlds a TI11

Jarmil Černý

Jarmil Černý

18. 10. 2022 18:19

Humanoid ani SaberLight nepostoupili na svých turnajích ze skupin.

Reklama

V tomto díle esportových novinek se podíváme na všechny novinky a zajímavosti týkající se světového šampionátu v League of Legends, který dnes začníná.

The International 11: Skupinová fáze je u konce, Skiter dominuje, SaberLight bohužel končí

Čtyřdenní bitva o postup do vyřazovací části turnaje či opuštění Singapuru je za námi. Známe všech 16 týmů, kteří se nyní utkají v double-elimination bracket a také čtyři týmy, které se s turnajem musí rozloučit. Mezi nimi bohužel nechybí severoamerická organizace TSM, jejíž barvy hájí český offlaner SabeRLight-.

Hned první den skupinových bojů připravil překvapení. Severoamerický tým Evil Geniuses totiž jako jediný neztratil ani jednu hru a posunul se na první místo tabulky skupiny A, kde vydržel až do konce. Hráči Evil Geniuses se také jako první kvalifikovali do vyřazovacích bojů, kde začnou nasazení v horní části pavouka. Týmy kolem Arteezyho většinou na velkých turnajích a obzvláště na TI podobně dobré starty nemají. Jedna z největších severoamerických esportových organizací dokázala The International ovládnout v pátém ročníku turnaje, Arteezy však tehdy nebyl na soupisce.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Los play-off Worlds: Rogue mají čínského mistra, dva souboje mezi LCK a LPL

Hned po skončení skupinové fáze přišel na řadu los vyřazovací části. Jaký pavouk se pro zbývající osmičku vytvořil?

První polovina Worlds je za námi. Dosavadní turnaj potvrdil velkou dominanci čínských a korejských týmů, kterých je v play-off hned 7. LCK slaví 100 % postupů, z LPL se nepodařilo projít dále akorát Top Esports. Jejich místo zabrala poslední naděje západu Rogue, jediný postupující z LEC a LCS.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Video: Aftermovie z For Games. Co všechno zachytila Sazka esport kamera?

Kamera Sazka Esport nechyběla během celého víkendu na veletrhu FOR GAMES, který probíhal v rámci PVA Expo Letňany. Velkou součástí bylo také finálové klání Sazka eLEAGUE. Jak probíhalo?

Titul ENTERPRISE, módní přehlídka v dresech a merch týmů Sazka eLEAGUE, bouřlivá atmosféra i pohled do zákulisí, za komentátory nebo do VIP zony. To vše a mnohem víc zachytilo aftermovie Sazka Esport.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama