Esportové novinky: SabeRLight- mění tým, Dynamo Eclot oznámilo novou akademii
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: SabeRLight- mění tým, Dynamo Eclot oznámilo novou akademii

Esportové novinky: SabeRLight- mění tým, Dynamo Eclot oznámilo novou akademii

Jarmil Černý

Jarmil Černý

13. 12. 2022 19:42

Kam se podívá česká dotařská hvězda?

Reklama

Co hýbe esportovým světem v posledních dnech? SabeRLight a Arteezy budou spoluhráči, Dynamo podepsalo do své akademie pětici nadějných hráčů a mistrovství světa ovládli Makedonci.

SabeRLight- mění angažmá, připojuje se k Arteezymu v týmu Shopify Rebellion

Další velký přestup týkající se českých hráčů v nejvyšší scéně Doty 2! Poté, co se BOOM připojil k Team Secret, přichází s velkou změnou také offlaner SabeRLight-. Opouští TSM a v nově utvořeném týmu se připojuje k většině bývalé soupisky organizace Evil Geniuses.

Tým Shopify Rebellion je kanadskou esportovou organizací, která měla doposud zastoupení ve hrách StarCraft II, Rocket League, Valorant či Halo. Aktuálně tedy s novou soupiskou vstupuje také na scénu Doty 2. Celý tým tvoří nedávno propuštění legendární hráči týmu Evil Geniuses: Fly, Cr1t, Arteezy a Abed. Zůstává také kouč Bulba. Zbývalo zaplnit pouze místo offlanera, protože ruský hráč Nightfall se rozhodl jít jinou cestou. A tuto pozici zaujal právě jeden z největších českých talentů, SabeRLight-.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Hromy doplňují blesky, Dynamo Eclot představují svou akademii

SINNERS, eSuba, Entropiq, Sampi a nově i Dynamo Eclot. Kromě dobrých výkonů na tuzemské scéně od dnešního dne pojí tyto organizace i fakt, že všechny mají své akademie. Bronzový medailista z letošního MČR tak o "rudé blesky" doplňuje "rudé hromy", DNE totiž svou akademii pojmenovali příhodně, Dynamo Thunders. Pardubickou organizaci budou reprezentovat mladé pušky Mindo, Olik, Happyy, Endruu a Mahar.

Asi nejvýraznějším jménem nové pětice je sedmnáctiletý Martin "Happyy" Čepek, který hlavnímu týmu vypomohl při absenci capseNa v trojici zápasů během turnajů Thunderpick Bitcoin Series 2 a CCT Central Europe Series 4. Dirigentem mladých pušek Dynama Eclot je Viktor "Mindo" Holanec, který tuto pětici zatím dovedl do třetího kola play-off v ESEA Open pod názvem Magician Kids.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Mistrovství světa IESF na Bali ovládla Sverní Makedonie

Severní Makedonie ovládla letošní CS:GO šampionát pod hlavičkou IESF. Na Bali se radovala po vítězném finále nad výběrem a reprezentací Mongolska. Bronz jde pod neutrálními barvami do Ruska.

Mistrovství světa v CS:GO za rok 2022 je minulostí. Závěrečná TOP 8 se už bohužel netýkala ani reprezentace Česka ani Slovenska. O triumf se však popraly kvalitní celky, ze kterých jako vítěz vzešla reprezentace Severní Makedonie.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama