Esportové novinky: Slovenský triumf na TI a výsledky semifinále Worlds
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Slovenský triumf na TI a výsledky semifinále Worlds

Esportové novinky: Slovenský triumf na TI a výsledky semifinále Worlds

Jarmil Černý

Jarmil Černý

1. 11. 2022 18:23

Slovenský esport slaví neuvěřitelný úspěch.

Reklama

V tomto díle esportových novinek se zaměříme na úspěch slovenského Dota 2 hráče a na výsledky semifinále světového šampionátu v League of Legends.

Skiter vyhrál The International! Tým Tundra Esports porazil Team Secret 3:0

Větší esportový úspěch v českých a slovenských luzích a hájích nepamatujeme. Slovenský carry hráč skiter dokázal s týmem Tundra Esports projít celým turnajem The International 11 neporažený od skupiny až po vyřazovací část a naprosto dominantním způsobem se hráčům podařilo ovládnout i finále.

Týmu Tundra Esports jen o kousek utekla účast na loňském The International, když ve finále západoevropské kvalifikace prohráli v pěti hrách proti dvojnásobným šampionům OG. Hráči na jejich progresu však neubrali a zavázali se pokračovat ve zlepšování, což nakonec potvrdili o rok později, když se na turnaj dokázali kvalifikovat přímo z DPC sezony. Co však bude následovat, nedokázal předpovědět nikdo.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


T1 porazili JDG a po pěti letech jsou znovu ve finále Worlds

Králové jsou zpět! T1 porazili JDG v semifinále 3:1 a získají tak možnost zabojovat o svou čtvrtou trofej z Worlds.

Velký statement od nejúspěšnější organizace v League of Legends. T1 potvrdili, že v současné době mají neskutečnou formu a silné JDG dokázali porazit 3:1. Oklepali se i po úvodní porážce a zejména ve čtvrté hře, která netrvala ani 25 minut, čínského soupeře naprosto přejeli, čímž si zasloužili postup do finálové dvojice.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Velký upset! DRX postoupili přes Gen.G porvé do finále

Krasojízda DRX pokračuje. Korejský tým porazil favorizované Gen.G 3:1 a zaslouženě si zahraje finále Worlds, vůbec poprvé ve své historii.

Právě se píše jeden z nejlepších příběhů letošní sezóny. DRX skončili na šestém místě v LCK, díky gauntletu si postup na Worlds nakonec vybojovali - v jednu chvíli ale byli zápas od vyřazení. Přes play-in prošli do skupin, kterou na úkor Top Esports i Rogue ovládli. Po reverse sweepu EDG přišel velký skalp největšího favorita na výhru turnaje Gen.G.  A finále je na světě. 

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama