eSuba zabojuje o play-off, jistotu už mají Sinners a Enterprise
Esport Rocket League Článek eSuba zabojuje o play-off, jistotu už mají Sinners a Enterprise

eSuba zabojuje o play-off, jistotu už mají Sinners a Enterprise

Nicolas Heller

Nicolas Heller

24. 11. 2021 10:51

Poslední kolo Kingston Fury Grunex Masters určí postupující do play-off.

Reklama

Přesně po pěti kolech základní části Kingston Fury Grunex Masters už mají jistý postup do vyřazovacího pavouka týmy Sinners a Enterprise Esports. Enterprise se zatím dařilo v každém zápase a do posledního kola vstupují bez prohry. Sinners disponují dostatečným počtem bodů i přes zaváhání v zápase proti DGG Esports, kterým podlehli těsně 2:3.

Nejistý osud před sebou však stále mají hráči hned čtveřice týmů. DGG Esports s počtem 6 bodů na svém kontě mají mírný náskok před zbytkem tabulky, v případě zaváhání v posledním zápase proti Dynamo Eclot by si však mohly tyto týmy vyměnit pozice a pro DGG by to mohlo znamenat konec v aktuální sezoně. Důležitý bude také konečný výsledek zápasu mezi týmy Triple Commit a eSuba, který může určit postupujícího nejen z tohoto zápasu, ale výraznou roli může sehrát právě při určování postupujícího z dvojice Dynamo Eclot a DGG Esports. Třešničkou na dortu bude poslední zápas dne mezi Enterprise Esports a Sinners Esports o celkové první místo v základní části!

Vychutnat si závěrečný den a napínavé boje o postup můžeš na twitch kanále ambasadora Rocket League turnajů Cukyho už 24. listopadu od 19hod. Kdo se stane mistrem druhé sezony Kingston Fury Grunex Masters zjistíme už v sobotu 27. listopadu také na Cukyho kanále, tak nezapomeň sledovat!

eSuba zabojuje o play-off, jistotu už mají Sinners a Enterprise

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama