eu-lcs-spring-2016-ctvrtfinale
Esport LoL Článek EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

Vítek Levý

Vítek Levý

5. 4. 2016 10:41

Čtvrtfinále je dohráno a už nás čeká jen semifinále a finále! Komu fandíte vy?

Reklama

EU LCS Play-off

Čtvrtfinále už je odehráno. Ani u jednoho souboje týmů jsme se nedočkali všech 5-ti her. Zápas mezi Vitality a Fnatic byl zezačátku velice jednostranný pro Fnatic, Vitality ale ještě ve třetí hře vykřesali jiskřičku naděje, když se jim podařilo snížit skóre na 2:1. Fnatic si ale nenechali postup ujít a čtvrtou hru vyhráli a zajistili si postup do semifinále, kde narazí na G2. V souboji mezi Origen a Unicorns of Love stačily dokonce jen hry 3. Origen jednoznačně rozdrtili UoL 3:0 a v semifinále narazí na H2K.

Semifinálové zápasy se uskuteční již tuto sobotu a neděli - tak se nezapomeňte dívat!

Soupisky týmů a další info o EU LCS

Shrnutí 8. týdne / Shrnutí 9. týdne / Summer Promotion

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

Čtvrtfinále

Vitality

 

Fnatic

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

1:3

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

Fnatic přišli do jarního LCS s novou sestavou a moc se jim nedařilo. To Vitality byli v LCS nováček a hned se rozjeli. Nakonec skončili Fnatic v tabulce na 6. místě se skóre 9:9 a Vitality na 4. místě se skóre 13:5. Jejich vzájemné zápasy pokaždé vyhráli Vitality. Asi si to Fnatic šetřili do čtvrtfinále...A bylo to vidět hned v první hře. Vitality nedokázali za 41 minut zabít jediného hráče Fnatic. To Fnatic získali hned 11 killů, k tomu 4 draky a barona a nakonec tedy hladce vyhráli. Druhá hra již byla o něco vyrovnanější, ale Fnatic si pohlídali všechny draky a barony a to jim hodně dopomohlo k výhře. Skóre 2:0 pro Fnatic. Třetí hru Fnatic polevili a Vitality se chopili šance, podařilo se jim párkrát odchytit samostatné hráče Fnatic a dostali se do vedení, které završili zničením nexusu. Čtvrtou hru už ale opět dominovali Fnatic. Nedali Vitality moc šancí dostat se do hry a po závěrečném teamfightu už bylo jasné, který tým postoupí do semifinále. Fnatic narazí v semifinále na G2.

Origen

 

Unicorns of Love

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

3:0

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

Origen v minulé sezóně ukázali, že umí a vypadli až ve finále v souboji proti Fnatic. V této sezóně se umístili na 4. místě se skóre 11:7. To Unicorns of Love se v LCS Summer 2015 dokázali probojovat pouze do semifinále, kde vypadli s Fnatic. Nyní ale našli své pokořitele již ve čtvrtfinále, a to Origen. V této sezóně měli UoL skóre 10:8 a skončili na 5. místě. První hra byla velmi vyrovnaná. Bohužel topaři UoL Tamás "Vizicsacsi" Kiss se vůbec nepodařila. Na top vzal Poppy a nechal se dvakrát lacině odchytit a tak se Origen ujali vedení, které jim vydrželo celou hru, kterou také vyhráli. Druhá hra byla o něco delší a také zajímavější. Zezačátku se ujali vedení Origen, ale poté UoL rychle zničili dvě věže a strhli vedení na svou stranu. Osudným se jim stal až teamfight ve 26. minutě, kde přišli o čtyři hráče a také o inhibitor. Origen pak jen kontorlovali hru a nakonec i vyhráli. Poslední hra byla podobné té předchozí, UoL se opět ujali vedení, ale opět přišel teamfight, který prohráli. A hlavně kvůli němu prohráli i celou hru. Origen tedy postupují do semifinále, kde narazí na H2K.

Play-off

EU LCS Spring 2016 - Čtvrtfinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama