eu-lcs-spring-2016-semifinale
Esport LoL Článek EU LCS Spring 2016 - Semifinále

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

Vítek Levý

Vítek Levý

18. 4. 2016 00:15

Blížíme se do finále! Již tuto neděli 17. dubna nás čeká vyvrcholení EU LCS Spring 2016!

Reklama

EU LCS Play-off

Je za námi semifinále! Hned v sobotu jsme mohli sledovat parádní duel mezi H2K a Origen, kde se odehrálo všech 5 her z Bo5. Nakonec se z vítězství radovali Origen a už jen mohli čekat, koho chytnou za soupeře do finále. O tom se rozhodovalo v souboji mezi G2 a Fnatic. Fnatic ve čtvrtfinále překvapili, když porazili Vitality. Ale G2 porazit nedokázali. Ve finále tedy uvidíme Origen proti G2. A o třetí místo se poperou H2K a Fnatic.

Finále se odehraje již v neděli 17. dubna, souboj o třetí místo se bude odehrávat o den dříve - tedy v sobotu 16. dubna. Tak se nezapomeňte dívat!

Soupisky týmů a další info o EU LCS

Shrnutí 9. týdne / Summer Promotion / Play-off - Čtvrtfinále

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

Semifinále

H2K

 

Origen

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

2:3

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

H2K se dostali do semifinále díky postavení v tabulce v základní části. To Origen si to museli vybojovat. Ve čtvrtfinále si lehce poradili s Unicorns of Love, ale sami už tušili, že v semifinále to už nebudou mít tak lehké. A poznali to hned v první hře. Ta byla velice dlouhá, celých 55 minut. Origen sice celou dobu hru vyhrávali, ale poté se jim nepodařil teamfight při pushování midu a H2K se dokázali propushovat až k nexusu a zničit ho. Druhou hru už si Origen pohlídali svůj náskok z early game a s přehledem vyhráli. Skóre 1:1. Třetí hra trvala něco málo přes půlhodiny a H2K nedovolili Origen dát si ani jeden kill. Zezačátku přišlo pár velice dobrých ganků ze strany H2K a dostali se do takového vedení, že Origen s tím už nemohli nic udělat. H2K tedy vyhráli třetí hru. Čtvrtá hra byla podobná té první, až na to, že Origen dotáhli vedení hry do vítězného konce. Hra trvala kolem 50-ti minut a bylo k vidění hodně pěkných playů. Skóre 2:2 a přišla finálová hra. A tu naprosto ovládli Origen. Nejvíce jim pomohl vyhraný teamfight ve 23. minutě a následné zabití barona. A po 39-ti minutách už mohli slavit postup do finále! Tam se setkají s G2.

G2

 

Fnatic

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

3:1

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

G2, stejně jako H2K, se dostali do semifinále díky umístění v tabulce. Fnatic sem přešli přes Vitality ve čtvrtfinále. G2 podávalo v základní části přímo excelentní výsledky, a tak to neměli Fnatic vůbec snadné. V první hře jsme se nedočkali moc killů, byla taková spíš poklidnější. G2 si ukořistili 8 killů, Fnatic pouze 3. To dávalo G2 jasný náskok v goldech, který využili a vyhráli hru. Druhou hru se ale už Fnatic zvedli a převálcovali G2. Hodně tomu dopomohl marksman Fnatic Martin "Rekkles" Larsson, který měl na konci hry skóre 7/0/8. A šlo se do třetí hry. A tam opět zaúřadovali G2. Ač hra měla pouhých 29 minut, bylo k vidění hned 34 killů. Hráči Fnatic se nechali párkrát nesmyslně odchytit a poté prohráli teamfight, po kterém už se G2 propushovali k nexusu a vyhráli hru. Čtvrtou a závěrečnou hru si opět pohlídali G2, i když to zezačátku vypadalo, že Fnatic mají na to tu hru vyhrát. Bohužel pak přišel prohraný teamfight, kde Fnatic přišli o 3 hráče a G2 neztratili nikoho. G2 nakonec vyhráli a mohli už se radovat z postupu do finále, kde narazí na Origen.

Play-off

EU LCS Spring 2016 - Semifinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama