eu-lcs-summer-2016-ctvrtfinale
Esport LoL Článek EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

Vítek Levý

Vítek Levý

21. 8. 2016 12:51

Přes Giants postoupili Unicorns of Love a střetnou se s G2. Fnatic pohořeli, H2K postupují a střetnou se se Splyce.

Reklama

EU LCS Summer 2016 - Play-off

Ve čtvrfinále se mezi sebou střetli Giants s Unicorns of Love a Fnatic s H2K. Kvůli technické závadě se druhý souboj odehrál až v úterý. Ale nyní už známe oba postupující!

Semifinálové zápasy se uskuteční již tuto sobotu a neděli - tak se nezapomeňte dívat!

Soupisky týmů a další info o EU LCS

Shrnutí 8. týdne / Shrnutí 9. týdne / Spring Promotion

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

Čtvrtfinále

Unicorns of Love

 

Giants

 

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

3:1

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

Giants se od minulé sezóny neskutečně zvedli. Byli jen kousek od vyřazení v Promotion turnaji a nyní se dočkali čtvrtfinále. To Unicorns of Love už je zkušený tým a minulou sezónu vypadl až ve čtvrtfinále, a to proti Origen. Mezi sebou mají tyto týmy skóre 1-0-1, takže každý tým vyhrál jeden souboj. První hru tohoto souboje o postup do semifinále vyhráli jednoznačně Unicorns of Love, kteří zezačátku získali velice jednoduché killy díky odchycení protihráčů. Druhou hru vyhráli Giants především díky skvělé práci jejich junglera Maxloreho. Ten za Elise neustále gankoval a držel tým UoL pod velkým tlakem. Třetí a nejdelší hra byla nejzajímavější. Zezačátku byla vyrovnaná, poté ale Unicorns of Love šli do vedení. Díky vyhranému teamfightu následně ukořistili barona a propushovali úplně všechny linky. Giants už si s tím nedokázali poradit a prohráli tuto hru. Čtvrtá a poslední hra byla opět v režii Unicorns of Love. Trvala pouhých 29 minut a UoL vyhráli hlavně díky dvoum vyhraným teamfightům. Unicorns of Love narazí v semifinále na G2.

H2K

 

Fnatic

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

3:0

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

Minulou sezónu se tyto dva týmy setkali v souboji o třetí místo. A to vyhráli Fnatic. Nyní se střetli ve čtvrtfinále a karta se obrátila. H2K si snadno poradili s Fnatic a postupují do semifinále, kde se střetnou se Splyce. Už v první hře bylo vidět, že to Fnatic nebudou mít snadné. H2K získali zezačátku pár snadných killů a dál už nenechali Fnatic nic udělat. Fnatic se svými dvěma killy se nemohli rovnat H2K, kteří jich měli 13. Druhá hra byla téměř stejná, akorát H2K získali místo 13 killů rovnou 18. A všechno završila třetí hra, kde H2K opět dominovali. Ač se Fnatic sebevíc snažili a ukořistili barona a propushovali se, stále nad nimi měli H2K převahu. Poté přišel teamfight u barona, který H2K snadno vyhráli a následně stihli i zničit nexus. H2K tedy postupuje a v semifinále narazí na Splyce.

Play-off

EU LCS Summer 2016 - Čtvrtfinále

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama