eu-lcs-summer-2016-finale
Esport LoL Článek EU LCS Summer 2016 - Finále

EU LCS Summer 2016 - Finále

Vítek Levý

Vítek Levý

31. 8. 2016 12:07

A je dobojováno! G2 vyhráli ve finále nad Splyce, na třetím místě skončil tým H2K.

Reklama

EU LCS Summer 2016 - Play-off

A jsme u konce. O víkendu se odehrály poslední zápasy letní části EU LCS 2016. Z výhry se nakonec raduje tým G2 Esports, který porazil ve finále tým Splyce. O třetí místo se popraly týmy Unicorns of Love a H2K. Nakonec z tohoto souboje vyšli vítězně H2K. G2 si tedy zajistili postup na World Championship. V tomto týdnu se o druhé postupové místo poperou mezi sebou týmy Unicorns of Love, Giants, Fnatic a Splyce.

Soupisky týmů a další info o EU LCS

 Shrnutí 9. týdne / Spring Promotion / Čtvrtfinále / Semifinále

EU LCS Summer 2016 - Finále

Souboj o třetí místo

Unicorns of Love

 

H2K

EU LCS Summer 2016 - Finále

1:3

EU LCS Summer 2016 - Finále

Přes semifinále se jim nepodařilo postoupit, a tak se setkaly tyto dva týmy v souboji o třetí místo. V sezóně mají mezi sebou bilanci 1-0-1. Ale tohle byl souboj o třetí místo a všichni chtěli jistě vyhrát. V prní hře jsme se mohli přesvědčit, že týmy hrajou opravdu na té nejvýyšší úrovni. Hra trvala přes 40 minut a po většinu času byla vyrovnaná. Poté ale zvrátili H2K vedení hry na svoji stranu, když po 28. minutě zabili barona a začli pushovat. Nakonec i také vyhráli, velkou zásluhu na tom měl jejich midař Ryu, který měl na konci za Cassiopeiu skóre 9/1/2. Druhá hra byla opět zezačátku vyrovnaná, poté ale Unicorns of Love dokázali vyhrát teamfight, aniž by přišli o jediného hráče, následně ukořistili barona a díky buffu se dokázali propushovat až k inhibitoru. H2K po pár minutách tlaku už nedokázali vzdorovat a prohráli hru. Ve třetí hře H2K naprosto převálcovali svého soupeře a netrvalo jim to ani půl hodiny. V této hře se ukázal staronový marksman H2K FORG1VEN, kdy za Tristanu získal first blood a také pomohl vyhrát pár důležitých teamfigthů. Poslední hra byla spíše poziční. Nebylo k vidění moc killů ani teamfightů. Nakonec se z výhry radoval tým H2K a v EU LCS Summer 2016 se umístil na 3. místě a odnáší si finanční dotaci 15,000$. Unicorns of Love skončili na čtvrtém místě a odnáší si 10,000$. UoL ale narozdíl od H2K budou mít ještě možnost poprat se o místo na World Championship, a to díky získanám Championship Points z této a z jarní sezóny. 3. září se střetnou s Giants.

Finále

G2 Esports

 

Splyce

EU LCS Summer 2016 - Finále

3:1

EU LCS Summer 2016 - Finále

 

G2 i Splyce se do finále dostali přes vyhrané semifinále, kam postoupili rovnou. Jejich vzájemná bilance ze sezóny je, že jednou vyhráli G2 a jednou to byla remíza. První hrase vydařila G2, kdy zezačátku získali pár snadných killů a poté zabili dvakrát barona. K závěru hry už jen kontrolovali svojí výhru. Druhá hra se ale G2 nevydařila. Hráči G2 se nechali zbytečně odchytávat a Splyce získali pár jednoduchých killů. G2 se ještě dostali zpátky do hry, když získali barona. Splyce se ale nenechali rozhodit a vyhráli několik teamfightů za sebou a nakonec dokázali i vyhrát celou hru. Třetí hra byla poněkud rychlejší, netrvala ani půl hodiny a G2 si s přehledem pohlídali výhru, když nedovolili Splyce vůbec něco udělat. Ve čtvrté hře bylo k vidění sposta teamfightů a také hodně killů. Ke konci bylo vidět, že G2 už mají výhru jistou, a tak si tu hru hráči už spíše užívali. G2 si výhrou ve finále zajistili postup na World Championship a získali finanční prémii 50,000$. Splyce získali 25,000$ a budou mít možnost se o postup na World Championship ještě poprat v Regional Qualifiers, které budou hrát 5. září.

EU LCS Summer 2016 - Finále

Z výhry se nakonec radoval tým G2

Play-off

EU LCS Summer 2016 - Finále

Fotky z finálových soubojů

{control gallery}

Stream můžete sledovat na našem webu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama