Evropský server Apexu je plný cheaterů, myslí si profesionální hráč
Zajímavosti Apex Legends Článek Evropský server Apexu je plný cheaterů, myslí si profesionální hráč

Evropský server Apexu je plný cheaterů, myslí si profesionální hráč

Adam Král

Adam Král

19. 1. 2023 18:24 1

KSWINNNIE si myslí, že evropský ranked server v Apex Legends je plný hackerů.

Reklama

Dr Disresperct se vyjádřil o Apex Legends jako o nejtěžší battle-royale střílečce, kterou kdy hrál a projevil své sympatie. Hra prý vyžaduje velké zkušenosti hráčů a nějakou tu dávku dovedností, bez kterých prý hraní nejde. Nejedná se tak o podobný zážitek jako například v Call of Duty: Warzone, kde velmi často stačilo, abyste byli jen na jednom místě a celou hru jste prakticky měli v kapse. Ne vše v Apexu je ale růžové.

Jeden z profesionálních hráčů, hrajících za tým Element 6, Elwin "KSWINNIIE" Echeveria, na Twitteru prohlásil, že hodnocené zápasy v Apex Legends jsou takřka nehratelné. Důvod je podle něj jednoduchý –⁠ vaši protivníci téměř v každém zápase podvádí. Dělají tak, zvláště z evropského ranked systému, živoucí peklo pro všechny, kteří si chtějí normálně zahrát.

Musíme něco změnit pro EU rankedech. Celý split je nehratelný. Zahraju si jednu hru, dostanu cheatera a už dál nechci hrát. Potřebujeme anticheat adminy pro Evropu. Nemyslím to zle, ale po celé roky se nic nezměnilo.

Na Twitteru tak hráč vyzval vývojáře, aby najmuli členy týmu, kteří se budou starat jen o banování cheaterů ve hře v Evropě. Jak totiž zmiňuje hned několik hráčů, situace je takřka neúprosná a i ostatní hráči Apex Legends si stěžují, že nemohou vůbec hrát, protože potkávají hordy podvodníků, kteří jim hru jednoduše znechutí. V porovnání například se Severní Amerikou je situace opravdu tristní.

Jeden ze zaměstnanců Respawn Entertainment zmínil, že zaměstnance v Evropě, kteří řeší tento problém, mají. Na to KSWIINNIIE odpověděl, že pokud tomu tak skutečně je, měli by se najít jiní pracovníci. Myslíte si, že je situace v Apexu tak vážná?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama