FaZe v Katowicích ukáží plnou polní, bude to stačit na Grand Slam?
Esport Článek FaZe v Katowicích ukáží plnou polní, bude to stačit na Grand Slam?

FaZe v Katowicích ukáží plnou polní, bude to stačit na Grand Slam?

Michael Douša

Michael Douša

4. 2. 2023 17:12

Poprvé poté, co se norský střelec stal novopečeným otcem, je sestava FaZe kompletní.

Reklama
Poprvé poté, co se norský střelec stal novopečeným otcem, je sestava FaZe kompletní. Bude to ale stačit na to, aby si jeden z nejúspěšnějších týmů loňského roku připsal titul Intel Grand Slamu?

 Aby skládačka fungovala, je potřeba, aby 100 % všech dílků fungovalo tak, jak má. To si ostatně FaZe už vyzkoušeli. Stačila jedna změna - příchod Robina "ropz" Koola a z poněkud strádající sestavy se stala sestava Major šampionů. V polských Katowicích se tak FaZe Clan ukáže v takové sestavě, jak ji známe, tedy včetně norského veterána a kouče.

Bude to tak v tomto roce poprvé, kdy se FaZe ukáží v plné polní, protože na prvním větším turnaji roku, BLAST Premier Spring Groups, museli zaměstnat Patricka "es3tag" Hansena. Ten zaskakoval za Havarda "rain" Nygaarda, jenž se v mezičase stal otcem, přičemž místo kouče zůstalo nevyplněné, Robert "RobbaN" Dahlström měl volno z osobních důvodů. 

FaZe se tak konečně mohou plnohodnotně pustit do práce na svém "hlavním úkolu pro tuto sezonu," jak to označil kapitán Finn "karrigan" Andersen, a to na dokončení Intel Grand Slamu. Tahle legendární trofej padne do náruče těm hráčům, kteří v rámci 10 turnajů pořádaných ESL zvládnou vyhrát alespoň 4. K tomu mají FaZe výborně našlápnuto, protože v loňském roce zvítězili na IEM Katowice, ESL Pro League S15 a IEM Cologne. Cíl na loňský rok, vyhrát Grand Slam na Majoru, jim bohužel nevyšel. 

FaZe zbývají už jen čtyři šance, včetně té Katowické. Povede se jim tedy obdobný husarský kousek jako vloni, když u nich zaskakoval Justin "jks" Savage? Tím se budeme muset nechat překvapit. Co je však jisté, je, že FaZe se do hry podívají již v 16 hodin v zápase proti ruské sestavě Spirit. Tu by měli vyhrát s přehledem, ale po zkušenosti z Majoru, kde je eliminovali Bad News Eagles, nikdy neříkejme nikdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama