Film Vrána s Billem Skarsgårdem se ukazuje v brutálním traileru
i Zdroj: Photo by Larry Horricks - © 2024 - Lionsgate
Zábava Článek Film Vrána s Billem Skarsgårdem se ukazuje v brutálním traileru

Film Vrána s Billem Skarsgårdem se ukazuje v brutálním traileru

Václav Brixí

Václav Brixí

16. 3. 2024 18:00

Připravovaná filmová adaptace komiksové série Vrána (The Crow) se představuje v temném a brutálním traileru. Hlavních rolí se zhostí Bill Skarsgård a zpěvačka FKA twigs.

Reklama

Nadcházející film o antihrdinovi zvaném Vrána se představuje v prvním plnohodnotném traileru. Jedná se o již druhou filmovou adaptaci komiksové série z konce 80. let, za kterou stojí spisovatel James O'Barr. Hlavní role Erica Dravena se zhostí švédský herec Bill Skarsgård (Pennywise; TO). Druhou ústřední postavu a Ericovu životní lásku, Shelley, ztvární britská zpěvačka, skladatelka a tanečnice FKA twigs (Honey Boy)

Z celého traileru vyzařuje temná atmosféra a explicitním násilím se v něm rozhodně nešetří. V téměř tříminutové ukázce se odhaluje hlavní zápletka celého snímku. Potom, co je ústřední dvojice brutálně zavražděna se hlavní protagonista obětuje nadpřirozeným silám a vydává se na nemilosrdnou cestu za pomstou jeho vrahů. Jenom tak může spojit svět živých a mrtvých, a dát věci opět do pořádku. Ze samotného traileru je patrné, že tato cesta bude krvavá a bolestivá.

U příležitosti vydání nového traileru poskytl herec Bill Skarsgård několik slov o jeho vztahu k nadcházejícímu filmu, i původní adaptaci z roku 1994.

Když jsem vyrůstal, byl jsem velký fanoušek původního filmu a bylo mi ctí ujmout se role Erica Dravena. Ale ve skutečnosti mě lákalo to, co s postavou chtěl Rupert Sanders udělat. Chtěl postavu i příběh kompletně předělat a přizpůsobit modernímu publiku. Vím, že se jedná o postavu, kterou mnozí uctívají a mají k ní silný vztah. Je to úplně jiná role, než jakou jsem kdy předtím vzal. Spolupráce s neuvěřitelně talentovanou FKA twigs byla kouzelná. Cítil jsem zodpovědnost za Ericův příběh a chtěl jsem zůstat věrný duchu původní předlohy. Nemůžu se dočkat toho, až svět tenhle film uvidí a doufám, že to bude v divácích rezonovat tak, jako v nás, kteří jsme na tom pracovali.

Nová adaptace Vrány dorazí do kin 7. červa 2024. S ohledem na popularitu původního filmu s Brandonem Lee v hlavní roli budou mít diváci od nadcházejícího snímku dozajista velká očekávání. Zdali se mu podaří jim dostát je zatím ve hvězdách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama