Fnatic nezvládli vstup do vyřazovacích bojů světového šampionátu
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
Esport Valorant Článek Fnatic nezvládli vstup do vyřazovacích bojů světového šampionátu

Fnatic nezvládli vstup do vyřazovacích bojů světového šampionátu

Jarmil Černý

Jarmil Černý

17. 8. 2023 13:28

Světový šampionát vstoupil do vyřazovací fáze a hned zprvu nabídl jeden z nejočekávanějších zápasů. Ostře sledovaní Fnatic se postavili svým největším konkurentům z brazilského LOUD, tentokrát na ně však nestačili.

Reklama

Poslední vzájemný zápas těchto dvou gigantů jsme mohli sledovat na vůbec prvním velkém turnaji letošního roku VCT: LOCK//IN v brazilském São Paulu při příležitosti velkého finále celého turnaje.

Vítězně z něj, po napínavé pětizápasové sérii, vzešla sestava kolem Jakea „Boaster“ Howletta. LOUD si však s odvetou počkali na ten nejlepší moment a Fnatic ochromili hned na začátku vyřazovací části světového šampionátu. Stačily jim na to dvě mapy. V úvodu ovládli Ascent a svoji dominanci potvrdili i na Lotusu.

Na největší evropskou naději tak bude v pavouku poražených čekat druhý zástupce regionu EMEA, turecký FUT Esports, který podlehl favorizovanému celku Paper Rex.

První kolo play-off hlavního pavouka uzavře duel Bilibili Gaming s DRX a utkání poslední americké naděje z Evil Geniuses proti čínskému EDward Gaming.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama