[FoE] Letní událost 2018
Gaming Článek [FoE] Letní událost 2018

[FoE] Letní událost 2018

Thundarr

Thundarr

31. 7. 2018 16:44

Do Forge of Empires přichází v půlce léta nová letní událost. Pojďme se podívat o co vlastně jde.

Reklama

Léto je v plném proudu a my se skočíme podívat na Forge, abychom se připojili ke každoročnímu letnímu festivalu! Úkoly bude rozdávat místní pirátka Jane, která vám poví několik příběhů a předloží vám zajímavou nabídku. Opět budete moci získat spoustu zajímavých cen.

[FoE] Letní událost 2018

Event začíná ve čtvrtek 2. srpna.

Podívejte se na naše video, kde vám dva z herních vývojářů Forge of Empires,Thi a Kurt řeknou více k tomuto eventu.

Ceny v každém kole jsou náhodné, ale nemusíte se obávat, každé kolo má něco speciálního, co lze vyhrát! V každém kole jsou tři úrovně odměn. Nejvzácnější, zobrazena ve zlatém kruhu, je pouze pro prvního šťastlivce. Méně vzácné odměny, ve stříbrném kruhu, mohou být vyhrány dvakrát (i stejným hráčem). Nejběžnější odměnu lze získat až čtyřikrát.

U každé výhry můžete vidět, kolikrát již byla vylosována a kolikrát je ještě dostupná, obvod kruhu je jednolitý (nejvzácnější cena), nebo rozdělen na dvě (méně vzácné odměny), nebo čtyři části (běžné odměny). Po vybrání všech odměn se kolo automaticky obnoví. Nebo můžete vy nebo některý z vašich sousedů kolo obnovit a roztočit a vyvolat tak nové kolo odměn. Kolo je také automaticky obnoveno při výměně sousedství.

Kromě již tradičních odměn ze starších událostí zde budou odměny zcela nové v podobě speciálních portrétů a hlavně čtyř nových budov s Karibskou tematikou.

Loď, která byla zmíněna ve videu, může být vylepšena pomocí Sady pro vylepšení lodi až na 7. úroveň, na které si vyberete jednu ze tří variant:

Velikost stavby 7x3

Královská loď, Obchodní loď a Pirátská loď - každá z nich nabízí jinou produkci, takže je na vás, kterou si vyberete! Jejich vylepšení si můžete zobrazit ve chvíli, kdy bude v události k dispozici Sada pro vylepšení lodi kliknutím na její ikonku v přehledu úkolů.​ Podívejte se na tři nové speciální budovy, které můžete získat během akce:

[FoE] Letní událost 2018

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama