for-games-zamiri-do-prahy-uz-tento-vikend
Zajímavosti Článek For Games zamíří do Prahy už tento víkend

For Games zamíří do Prahy už tento víkend

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

5. 10. 2016 11:59

Přijďte se podívat na herní veletrh do Prahy.

Reklama

For Games zamíří do Prahy už tento víkend

Tento víkend proběhne další ročník For Games, veletrhu zaměřeného na konzole, PC a harware. Těšit se můžete na bohatý program a spoustu gamerské zábavy.

Máte-li tento víkend čas, určitě se zastavte v pražských Letňanech, čeká na vás hromada zážitků. Díky volantům ThrustMaster si můžete zahrát kvalifikaci do nové sezóny série BenQ Virtual GP 2017. Stačí během víkendu zamířit velde Re-Play stage a podrobit zkoušce svůj um řidiče.

Dlouho očekávaná Mafia III vyjde pro veřejnost už v pátek. I tuto herní pecku si budete moct vyzkoušet na veletrhu. K tomu, aby nová Mafie pořádně šlapala, bude potřeba také pořádný hardware - zapaříte si na herních počítačích serie LYNX Grunex s herními periferiemi Cooler Master.

Z veletrhu také nemusíte odcházet s prázdnou. Během celého víkendu se můžete těšit o herní paměti RAM od Crucial Ballistix a také spolehlivé a rychlé SSD disky.

Na FOR Games 2016 nebude chybět ani hlavní lákadlo předchozích let - v sobotu 8. 10. od 14:00 proběhne již šestý fanouškovský den herního pořadu Re-Play, který znáte z Prima COOL. Bětka, Sterak, Flygun, Mazarini a další tvůrci Re-Playe a známí herní streameři si pro vás připravili na hlavním podiu show s množstvím soutěží, diskuzí, rozhovorů a tak dále.

Těšíme se na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama