Forgi, kapitán týmu Infactus  ,,Nejsem rád, že je Rocket League na Epicu"
Esport Rocket League Článek Forgi, kapitán týmu Infactus ,,Nejsem rád, že je Rocket League na Epicu"

Forgi, kapitán týmu Infactus ,,Nejsem rád, že je Rocket League na Epicu"

Radek Tomica

Radek Tomica

4. 11. 2020 14:33

Infactus stále čeká na úspěch, zvládne to nová sestava?

Reklama

Infactus má Rocket League sekci už poměrně dlouho, ale v poslední době udělal několik změn v sestavě. Uvidíme zda nová sestava přinese Infactusu konečně nějaký ten úspěch. 

Sestava týmu Infactus:

  • Martin "Forgi" Šolc
  • Martin "Mrtn" Opálek
  • Filip "D3imos" Měchura
Ahoj, mohl bys prosím představit sebe a svůj tým?
Ahoj, vystupuji pod jménem Forgi, ale většina lidí mě zná jako Tyčkaře. Hraju za Infactus Gaming v poměrně nové sestavě společně s D3imosem a Mrtnem.
Proč zrovna Infactus? Co vám tato organizace dala?
Abych řekl pravdu, do Infactus jsem se dostal jako slepý k houslím, krátce předtím, než jsem se připojil k Infactus, se mi rozpadl tým, takže jsem hledal nějaký tým, který by se mě ujal. V té době, kapitán Rocket league sekce hledal posledního hráče do sestavy, tak jsem ho kontaktoval a světe div se, měl jsem tým a postupem času jsem se stal kapitánem.  Infactus nás podporují v mnoha směrech. Vedení s námi komunikuje denně a vždy se nám snaží pomoct v našem herním rozvoji a v případě našeho požadavku nám vyhovět. Pravidelně dostáváme sponzorské dary a finance, které jsou potřeba k proplacení offline akcí a také máme své vlastní dresy.
Kdy si poprvé spustil Rocket League?
V roce 2015, krátce po tom, co hra vyšla.
Jak jste spokojení se svými současnými výkony?
Naše momentální výsledky nejsou úplně podle našich představ, nedávno jsme prošli změnou sestavy a máme dost věcí, na kterých se spoluhráči intenzivně pracujeme.
Co tě motivuje posouvat sebe a tým dál?
Žádnou specialní motivaci nemám, ale asi jako každý hráč se chci zlepšovat jak individualně tak týmově, aby to bylo co nejlepší.
Připravujete se nějak zvlášť na soupeře?
Rocket League není Counter Strike, kde bychom sledovali před každým zápasem soupeře, jakým způsobem otevírá planty... Určitě se snažíme trénovat, připravovat se turnaje, nebo domlouváme scrimy proti CZ/SK týmům. Ale na konkrétní soupeře není prakticky možné se připravit.
Kolik hodin denně hraješ Rocket League?
Záleží hlavně na náladě a na aktivitě ostatních spoluhráčů, zda zrovna hrajeme scrimy nebo turnaje. Snažím se držet 50 hodin za 2 týdny, abych byl konzistentní a podával dobré výkony. Když to zprůměrujeme, tak necelé 4 hodiny denně.
Hraješ na klávesnici nebo na Gamepadu?
Od začátku na gamepadu, přestože jsem dříve hry na gamepadu moc nehrál.
Co říkáš na to, že je Rocket League zdarma a hostí ho Epic Games?
Upřímně nerad vidím, že se Rocket League přesunul na Epic Games. Hra je momentálně na dvou klientech a je náročnější si přidávat nové hráče z Epicu. Každopádně se díky tomu zvedla hráčská základna a my očekáváme spoustu nových turnajů či lig nebo organizací, které se snad k této hře vrátí. Při přechodu na Epic Games nastal nespočet problémů, které stále nejsou opraveny a hráči si stěžuji na špatnou optimalizaci hry. Hra má potenciál se stát #1 v esportu vzhledem k nenáročnosti a záživnosti pro divácké oko.
Kde vidíš sebe popřípadě tým v budoucnu?
Určitě bychom se rádi umístili na vyšších příčkách na následující offline akci.

Hráče týmu Infactus můžete sledovat zde:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama