[Fortnite] aktualizace 11.30
Gaming Fortnite Článek [Fortnite] aktualizace 11.30

[Fortnite] aktualizace 11.30

Martin Macháček

Martin Macháček

17. 12. 2019 14:51

Hlavním lákadlem do nové aktualizace je hraní se split screenem.

Reklama

Do hry dorazila aktualizace 11.30, jedná se o vánoční update, který do hry přinesl spoustu zajímavých novinek. Největší zajímavostí je asi Split Screen na platformách Playstation 4 a Xbox One. Jedná se o to, že můžete hrát na své konzoli až ve dvou hráčích. Ve hře však funkce zatím není aplikována kvůli technickým potížím.

Do hry se zpět vrátilo i pár zbraní, které byly na začátku sezóny odstraněny. Jedná se o hunting rifle (odstřelovací puška bez optiky), silent assault rifle (tlumená útočná puška), light assault rifle (lehká útočná puška).

Opět po roce se k nám vrátili sněhuláci, které když rozbijete, vypadne z nich velká sněhová koule, kterou můžete vzít a po někom hodit. Při zásahu udělí koule 80 poškození, sněhuláka můžete použit i jako úkryt. Další novinkou jsou zamrzlé kostky ledu, ve kterých je zamrzlý loot. Také nesmíme zapomenout na dárečky, ze kterých padají legendární zbraně.

Proběhlo také pár změn na mapě, přibyl zamrzlý hotel, ve kterém se nacházejí zamrzlé sochy i kostky ledu. Do hry se dostala Crackshotova kabina a továrna na hračky. Část mapy je zasněžená a pomalu ale jistě by se měla pokrýt sněhem úplně celá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama