Do Fortnite má zamířit Eminem i Lego
i Zdroj: Epic Games
Gaming Fortnite Článek Do Fortnite má zamířit Eminem i Lego

Do Fortnite má zamířit Eminem i Lego

Josef Ventrča

Josef Ventrča

22. 11. 2023 07:40

Slavná videohra spojí své síly s nejpopulárnějším rapperem i značkou stavebnic. Novinky lze očekávat ve finále čtvrté sezony.

Reklama

Renomovaným dataminerům a leakerům se podařilo ukořistit informaci, že slavný rapper Eminem bude součástí finále čtvrté sezony Fortnite v rámci živého přenosu nazvaného Big Bang. Událost proběhne 2. prosince 2023. Americká hudební ikona tak bude mít podobné vystoupení ve hře, jako jej dřív pořádali Travis Scott a Marshmello.

Travis Scott si za akci ve Fortnite vydělal přes 430 milionů korun

Na závěr koncertu se pak ve Fortnite opět změní herní mapa. Podle leakera přezdívaného HYPEX se bude jednat o dosud největší akci svého druhu a bude mít úctyhodnou velikost přes 1,5 GB.

Kromě toho se spustí nový režim Fortnite Rhythm, ve kterém se objeví například Lady Gaga, Linkin Park nebo Imagine Dragons. Podle zvěstí se očekává, že bude dostupný od 7. prosince. Aktuální seznam umělců a skladeb je následující:

  • Lady Gaga - Pokerface
  • Linkin Park - Numb
  • Toto - Africa
  • Imagine Dragons - Thunder
  • Alice Cooper - Poison
  • Hudební balíčky pro Fortnite

Kostky ve Fortnite

Další chystanou novinkou v oblíbeném battle royale titulu bude spolupráce se značkou stavebnic Lego. Potvrdila to i samotná dánská společnost na svém profilu na sociální síti X, dříve Twitter. Ačkoli oficiální podrobnosti jsou zatím nejasné, podle zvěstí budou uživatelé hrát za skutečné Lego figurky, a důležitými mechanikami budou těžba a crafting.

Také se proslýchá, že by se brzy mohla uskutečnit i spolupráce s fiktivní postavou Doctorem Who. Rovněž zatím nikdo tuto informaci oficiálně nepotvrdil, pokud však nastane, tak by to mohlo být již koncem listopadu při 60. výročí televizního seriálu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama