Frozenův hvězdný výkon nestačil, MOUZ jedou domů
Esport Counter-Strike: Global Offensive Článek Frozenův hvězdný výkon nestačil, MOUZ jedou domů

Frozenův hvězdný výkon nestačil, MOUZ jedou domů

Michael Douša

Michael Douša

6. 2. 2023 21:17

MOUZ neobstáli proti outsiderům z Complexity.

Reklama
MOUZ neobstáli proti outsiderům z Complexity, za eliminaci vděčí Hakonu "hallzerk" Fjaerlimu. 

Takhle si MOUZ jednoznačně nový rok nepředstavovali. Po výborných výkonech na velkých turnajích v roce 2022 to už už vypadalo, že jsou MOUZ na pokraji něčeho opravdu fantastického, na to si ale ještě budeme muset počkat. Pro tentokrát se MOUZ s IEM Katowice loučí z posledního místa, zatímco Complexity zabojují o přežití, ideálně o postup do play-off. 

Neproběhla jediná mapa, kde by David "frozen" Čerňanský nebyl v pozitivním ratingu. Stejně tak neproběhla jediná mapa, kde by frozen nebyl na prvním nebo druhém místě. Ani to ale nebylo zdaleka dost na to, aby se jim povedlo odejít ze serveru s vítězstvím. Na druhé straně hallzerk byl doslova k nezastavení. Na 3 mapách si udržel rating 1,54, na prvním Infernu dokonce přesáhl přes rating 2.00 s 32 killy ku 12 smrtem.

Frozenův hvězdný výkon nestačil, MOUZ jedou domů

Photo credits: Adela Sznajder, ESL Gaming

Nebyl to nejúspěšnější turnaj pro MOUZ. Nejdříve mladý evropský mix nedokázal porazit jiný mladý evropský mix OG, tam sice frozen na rating dopadl lépe než český zástupce Adam "NEOFRAG" Zouhar, ale na mapy to dopadlo 2-1 pro OG, i přes urputnou snahu MOUZ. Poté opět jako favorité vstoupili na server proti Complexity, ale ani tentokrát se jim nepovedlo dostatečně zabodovat. 

MOUZ tak odchází z Katowic na sdíleném posledním místě a očima pro pláč, nicméně čas na zoufalství opravdu není. Už 22. února začíná ESL Pro League Season 17, kde MOUZ budou směřovat o něco výše, než jak to dopadlo v Polsku. Tam ve skupině vyzvou velká jména jako Heroic či FURIA, vylosovali ale jako potenciální oponenty právě Complexity. Mohou však jen doufat, že se nebude opakovat katowický scénář a MOUZ si vystřílí místo v play-off bez větších problémů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama