GateGuards se v 3. kvalifikaci Grunex Challenge úspěšně probojovali až k 1. místu
Esport Valorant Článek GateGuards se v 3. kvalifikaci Grunex Challenge úspěšně probojovali až k 1. místu

GateGuards se v 3. kvalifikaci Grunex Challenge úspěšně probojovali až k 1. místu

Sgt Navážka Aleš Pelc

Sgt Navážka, Aleš Pelc

20. 12. 2022 17:28

Třetí kvalifikace se nesla ve znamení her se skóre 13:0. Které týmy si tímto způsobem vybojovaly postup?

Reklama

S ještě 8 volnými místy ve skupinové fázi Grunex Challenge začaly zápasy 3. kvalifikace. Zde se utkalo 20 týmů; jen 4 z nich si ale mohly zajistit další postup v turnaji.

Tým GateGuards to po neúspěšném zápase v první kvalifikaci nevzdal, a do třetí kvalifikace se vrátil v plné parádě! S výhrami 13:5, 13:9 a 13:0 se dostali až do finále, kde tým dohaje porazili 13:8, čímž se také stali vítězi této kvalifikace.

Tým dohaje to v první i druhé kvalifikaci sice dotáhl až do třetího kola, dále se však bohužel setkávali s porážkami, které pro ně znamenaly konec v dané kvalifikaci. V této třetí se ale přece jen zadařilo – poměrně jednostrannými zápasy se skóre 13:4, 13:5 a 13:0 se dostali až do finále. Tam je ale v této kvalifikaci čekala první porážka ze strany GateGuards, kvůli čemuž nakonec skončili na 2. místě.

Také týmu to je jasný se po neúspěšné sérii zápasů v první i druhé kvalifikaci, kde vypadli v prvních kolech, v této kvalifikaci konečně dařilo. Úspěšně se probojovali do 4. kola, a tedy i do vítězné čtveřice; tam je ale tým dohaje drtivě porazil 13:0. V boji o 3. místo se předchozím zápasem nenechali rozviklat a proti HAZARDERZ pro změnu oni vyhráli 13:0.

HAZARDERZ se také po prvních dvou neúspěšných kvalifikacích poštěstilo a došli až do 4. kola, kde ale nakonec dopadli stejně jako jejich budoucí protivníci – tým to je jasný – HAZARDERZ byli totiž se skóre 13:0 poraženi týmem GateGuards. A stejný osud je bohužel čekal i v zápase o 3. místo – tak či tak se ale nakonec do skupinové fáze také kvalifikovali.

Týmy, které si ještě o kvalifikaci chtějí zabojovat, dostanou poslední šanci ve 4. kvalifikaci, která odstartuje 6. 12. ve 20:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama