geforce-cup-rozhovor-s-vitezem-prvni-kvalifikace-necroraisers
Esport Článek GeForce Cup - Rozhovor s vítězem první kvalifikace: NecroRaisers

GeForce Cup - Rozhovor s vítězem první kvalifikace: NecroRaisers

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

7. 6. 2016 13:49

První místo v úvodní kvalifikaci získal tým NecroRaisers.

Reklama

GeForce Cup - Rozhovor s vítězem první kvalifikace: NecroRaisers

Máme za sebou již dvě kvalifikace turnaje GeForce Cup, ve kterém týmy bojují o celkovou částku 16 000 Kč. První kvalifikaci dokázali vyhrát hráči hájící barvy týmu NecroRaisers. Zeptali jsme se jejich trenéra Radima "Zizou" Zaorala na několik otázek:

Ahoj, před nedávnem váš tým vyhrál první kvalifikaci na finále GeForce cupu. Proběhla před turnajem nějaká speciální příprava?
Ahoj, před kvalifikací na GeForce LoL CUP jsme příliš netrénovali z důvodu maturity a celý tým měl po neúspěšné kvalifikaci na další akce přestávku. Trénovat jsme začali až na právě zmíněnou kvalifikaci. I vzhledem k vynucené pauze a změnám, které do LoL přinesl patch 6.9 (resp. 6.10) byla příprava spíše obecná a my se tak soustředili na správné posouzení mety a základní rotace.
Jaký byl průběh turnaje? Proběhlo vše v pořádku nebo byly nějaké problémy?
Vzhledem k tomu, že se jednalo o první kvalifikaci na finále GeForce cup, se jí neúčastnilo mnoho týmů, což zapříčinila i kolize s dalším velkým turnajem. Přesto cesta turnajem nebyla vůbec snadná. Finále, kde jsme se střetli s týmem Dark Tigers se bohužel nekonalo, protože soupeř hru vzdal v náš prospěch.
Měli jste proti sobě dobře připravené soupeře, nebo jste vše zvládli jednoduše?
Průběh turnaje pro tým NecroRaisers nebyl vůbec snadný, ale naši největší soupeři Team Universe a Dark Tigers se potkali již v prvním kole, a tak nám nic nebránilo projít až do finále, byť semifinále jsme si výrazně zkomplikovali častými chybami.
Objevili jste na turnaji nějaké slabé stránky týmu, na kterých je potřeba zapracovat?
Na turnaji se samozřejmě projevila týmová nerozehranost, po tak dlouhé pauze jsme ani nemohli očekávat nic jiného. V současné době pracujeme na odstranění chyb v rotacích, zlepšujeme komunikaci a pilujeme týmovou strategii.
S jakým konečným umístěním byste byli spokojeni?
Vzhledem k tomu, že v době tohoto rozhovoru bylo odehráno pouze první kolo, a my tak téměř neznáme své soupeře, si netroufám odhadovat naše možné výsledky. Já osobně budu spokojen, pokud se nám podaří umístit se v horní polovině samotného finále.
Turnaj vznikl za podpory společnosti NVIDIA. Máš od nich i ty grafickou kartu? Jsi s ní spokojený?
Já sám osobně mám grafickou kartu NVIDIA - GeForce GTX 960M ve svém notebooku a jsem s ní spokojen.

Pokud se i vy a váš tým chcete zúčastnit turnaje GeForce Cup a utkat se s předními českými týmy o tučnou výhru, máte poslední možnost zapsat se do třetí kvalifikace, která se bude hrát 19. června. Tak neváhejte a začněte trénovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama