geforce-cup-zna-sve-viteze
Esport CS:GO Článek GeForce Cup zná své vítěze

GeForce Cup zná své vítěze

Tomáš Secký

Tomáš Secký

8. 4. 2016 12:24

Konec března a začátek dubna patřil GeForce Cupu.

Reklama

GeForce Cup zná své vítěze

Konec března a začátek dubna patřil GeForce Cupu. Poslední týdny v březnu se konaly dvě otevřené kvalifikace ve hře Counter-strike Global Offensive a štědře dotovaný turnaj přilákal stovky týmů. Z jednotlivé kvalifikace postoupilo osm nejlepších týmů do finálového turnaje. První kvalifikaci jasně ovládli hráči týmu Gunrunners, který dlouhodobě patří ke špičce domácí scény. Za vítězství v kvalifikaci si navíc na účet připsali tisíc korun.

Téměř sto dvacet týmů přilákala druhá kvalifikace. V té si nejlépe vedl tým REViTAL Gaming pod vedením zkušeného hráče Tomáše „TeCkoO“ Koširera. Druhou příčku obsadil tým Musíš mířit na tělo, který složil mladý hráč, Filip „file“ Machulda. Na tuzemské scéně se tak tvoří další nadějný tým s ambicemi.

GeForce Cup - vítězové kvalifikací
Kvalifikace #1 1 000,- Kč Gunrunners
Kvalifikace #2 1 000,- Kč REViTAL Gaming

Finálový turnaj pro šestnáct týmů byl rozdělen do dvou hracích dnů. O komentovaný přenos mezi diváky se starala legenda česko-slovenské scény, Ivan „Dev1“ Lazarov. Po napínavých zápasech si pro celkové vítězství a finanční odměnu 7 500 korun přišel vítěz první kvalifikace, tým Gunrunners. Druhé místo obsadil tým Musíš mířit na tělo a bronzová medaile patří nové sestavě eEriness.

GeForce Cup - konečné pořadí
1. místo 7 500,- Kč Gunrunners
2. místo  3 500,- Kč Musíš mířit na tělo
3. místo 2 000,- Kč eEriness

Nevyhráli jste? Nemusíte zoufat. Chystáme další finančně dotovaný turnaj, ovšem ještě větší. Mezitím se můžete zapojit do blížících se turnajů. Sledujte Grunex.com pro aktuální informace z herního světa. Nezapomeňte nás sledovat také na Facebooku.  

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama