Ghost of Tsushima míří na PC. Někteří konzolisté jsou naštvaní
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Gaming Ghost of Tsushima Článek Ghost of Tsushima míří na PC. Někteří konzolisté jsou naštvaní

Ghost of Tsushima míří na PC. Někteří konzolisté jsou naštvaní

Monika Kočicová

Monika Kočicová

8. 3. 2024 14:30

Společnost Sony oznámila vydání oceňovaného titulu Ghost of Tsushima pro počítače. Ačkoliv zpráva většinu hráčů potěšila, tak část z nich vyjádřila naopak velmi nespokojené reakce.

Reklama

Počítačová verze akčního titulu Ghost of Tsushima Director's Cut podle informací společnosti Sony vyjde již 16. května 2024. Budou to tak téměř čtyři roky od původního vydání na konzolích PlayStation 4. Vydaná verze bude mít kompletní obsah, tedy kromě základní hry má i rozšíření Iki Island a online režim pro více hráčů Legends.

Sony ukázalo hardwarové nároky Horizon Forbidden West
i Zdroj: Sony

Sony ukázalo hardwarové nároky Horizon Forbidden West

Vydání Horizon Forbidden West Complete Edition pro PC se blíží. Zkontrolujte si hardwarové požadavky.

6. 3. 2024 13:15

Na PC portu pracuje tým z Nixxes Software. Podle PlayStation Blogu hra má podporovat širokoúhlé monitory, i technologie Nvidia DLSS 3 a AMD FSR 3. Dále pak taky Intel XeSS upscaling spolu s NVIDIA DLAA a FSR 3 Native AA. Samozřejmostí je i plná podpora ovladačů DualSense s haptickou odezvou a adaptivními spouštěči.

Kdo si hru předobjedná před datem vydání, získá koně z režimu New Game+, cestovní oděv a barviva Broken Armor.

Nespokojení konzolisté

Ačkoliv mnoho hráčů je z oznámení počítačové verze oceňovaného titulu nadšeno, na internetu se objevily i rozzuřené reakce. Jak upozornil Karim Jovian v příspěvku na sociální síti X, část konzolistů považuje rozhodnutí společnosti Sony za bodnutí do zad. „Sony si pohrává se skutečnými fanoušky, kteří si hru koupili v roce 2020. Je to zrada,” napsal uživatel s přezdívkou Fox. Další prohlásil, že neustálého skuhrání PC hráčů o portování konzolových exkluzivit zabilo PlayStation.

Nespokojené komentáře jsou rozeseté různě po sociálních sítích i v článku na PlayStation Blogu, nicméně toxickým chováním uživatelé ničeho nedosáhnou.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama