GOG nabídne pět her zdarma. Už nyní lze získat povedené RPG
i Zdroj: Goblinz Studio
Hry zdarma Článek GOG nabídne pět her zdarma. Už nyní lze získat povedené RPG

GOG nabídne pět her zdarma. Už nyní lze získat povedené RPG

Monika Kočicová

Monika Kočicová

15. 12. 2023 07:30

Digitální obchod s videohrami GOG.com rozjel vánoční kampaň, při které kromě slev nabídne i několik bezplatných titulů. Jeden z nich nabízí již nyní, ale s aktivací si pospěšte, brzy zmizí.

Reklama

Společnost GOG zahájila zimní výprodej, který potrvá do 4. ledna 2024. Podle prohlášení společnosti CD Projekt, která platformu vlastní, výprodej zahrnuje více než šest tisíc nabídek a slevy až 90 procent.

Nejdůležitější informací pro všechny uživatele ale je, že GOG plánuje během výprodeje rozdat pět her zcela zdarma. Už nyní je možné aktivovat simulátor RPG Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager. Podle popisu hra mísí prvky dungeon defenderu a roguelite, a přitom hráči budou řídit svou kariéru dungeon mastera. Tvůrci slibují každý průchod zcela odlišný s postupným získáváním bonusů. PC verze, která vyšla v dubnu 2021, má na webu Metacritic skóre 76 bodů.

Titul je možné získat do 15 prosince 15:00, takže neotálejte. Abyste si hru mohli přidat do knihovny, musíte se přihlásit k odběru marketingových e-mailů společnosti GOG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama