Grand strategii Europa Universalis IV lze nyní získat zdarma
i Zdroj: Paradox Interactive
Hry zdarma Článek Grand strategii Europa Universalis IV lze nyní získat zdarma

Grand strategii Europa Universalis IV lze nyní získat zdarma

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 8. 2023 17:24

Epic Games Store rozdává další tituly zdarma, tentokrát jde o masivní strategii od vývojářů z Paradox Interactive a titul Orwell: Keeping an Eye on You.

Reklama

Europa Universalis patří v žánru masivních strategií na pomyslnou špici a vývojáři z Paradoxu si i díky ní udělali v tomto prostředí velmi dobrou pověst. Její čtvrtý a zároveň poslední díl Europa Universalis IV je nyní dostupný zcela zdarma na Epic Games Store. Hráč je v něm pověřen vedením národa, který si sám vybere a pomocí interaktivní mapy a dalších uživatelských rozhraní jej kompletně spravuje. Hra od svého vydání dostala také spoustu datadisků. Těmi jsou vývojáři z Paradoxu také dobře známí, dodatky však samotné jádro hry nijak výrazně neovlivňují a hru si můžete naplno vychutnat pohodlně i bez nich.

Druhým zdarma dostupným titulem je hra Orwell: Keeping an Eye on You, ve které se stanete profesionálním špehem. Hlavním úkolem je hledání teroristů. K dispozici k tomu máte prostředky jako lustrování občanů, procházení jejich korespondence či se jim můžete rovnou nabourat do počítače. Zda jedince vyhodnotíte jako bezpečnostní hrozbu už bude na vás.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama