Greedfall 2: The Dying World se připomněl novým trailerem a láká na předběžný přístup
i Zdroj: Nacon
Gaming GreedFall 2: The Dying World Článek Greedfall 2: The Dying World se připomněl novým trailerem a láká na předběžný přístup

Greedfall 2: The Dying World se připomněl novým trailerem a láká na předběžný přístup

Matouš Sychra

Matouš Sychra

6. 3. 2024 14:30

Druhý díl ze série Greedfall se připomněl novým trailerem. Hra dorazí do předběžného přístupu na Steamu už letos v létě.

Reklama

Před pár dny vyšel nový trailer k připravované hře Greedfall 2: The Dying World. Trailer vypadá famózně a je doplněn stylovou hudbou. Sice nejsou vidět žádné záběry z hraní, ale sledujeme činy hlavního protagonisty, který je členem klanu Teer Fradee, který můžete znát z prvního dílu. Celý děj by se měl odehrávat před událostmi prvního Greedfall.

Vaším cílem bude uniknout ze zajetí kolonialistů a hra k tomu poskytne patřičné nástroje, které nejsou pouze násilné. Samozřejmě násilí a boj jsou vždy přítomné. Nicméně budete mít možnost se vydat i cestou diplomata nebo lstivého bezpáteřníka. Greedfall 2 také nabídne frakční boje nebo romantiku.

S vámi vytvořenou postavou budete prozkoumávat svět a hledat společníky, kteří budou nápomocní na vaší cestě. Tito společníci budou mít své vlastní osobní úkoly, které jim můžete pomoci plnit a prohlubovat tak s nimi vztahy. Zde přichází i již zmiňovaná romantika. Každý společník bude mít také své místo v boji a hra nabídne soubojový systém, kde budete moci ovládat až čtyři postavy najednou.

S cílem získat zpětnou vazbu od komunity se vývojáři rozhodli hru uvést do předběžného přístupu na Steamu už toto léto. Ze začátku bude k dispozici zhruba čtvrtina hry a další obsah bude přibývat prostřednictvím průběžných aktualizací. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama