GTA 6 má druhý nejsledovanější herní trailer historie, do prvního místa má ale daleko
i Zdroj: Rockstar Games
Gaming GTA 6 Článek GTA 6 má druhý nejsledovanější herní trailer historie, do prvního místa má ale daleko

GTA 6 má druhý nejsledovanější herní trailer historie, do prvního místa má ale daleko

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

17. 1. 2024 11:35

Dlouhé čekání na nejnovější díl ze série Grand Theft Auto posunulo herní trailer GTA 6 na přední příčky, přesto nemá ani polovinu zhlédnutí toho historicky nejsledovanějšího.

Reklama

První trailer GTA 6 patří k jedněm z nejsledovanějších herních upoutávek. Byl vydán 5. prosince a se svým počtem zhlédnutí, které se blíží ke 170 milionům, překonal i rekordně sledovaný trailer k Minecraftu. Přesto se ani zdaleka neblíží k počtu zhlédnutí herní upoutávky zaujímající první místo v tomto žebříčku.

Co však mnohé překvapí, tento nejsledovanější trailer patří hře z platformy Google Play. Jedná se o Subway Surfers z roku 2012. Je to hra, jejíž herní upoutávka se pyšní rekordním počtem zhlédnutí 361 milionů.

Již v roce 2019 bylo její herní video zapsáno do Guinnessovy knihy rekordů jako nejsledovanější herní trailer s téměř 359 miliony zhlédnutí. Tento počet se od té doby vyšplhal o další 2 miliony. Mimo to hra trhala i rekordy v počtu stažení.

Přesto, že se trailer GTA 6 blíží počtem zhlédnutí sotva k polovině prvního místa, stále svého počtu dosáhl v rekordním čase a jistě číslo dále poroste a možná se po delší době dočkáme nového rekordu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama