GTA Online čeká bohatý nášup updatů
Gaming Článek GTA Online čeká bohatý nášup updatů

GTA Online čeká bohatý nášup updatů

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

5. 3. 2017 11:57

Nové adversary módy, tratě, auta a další řada obsahu. Hráči GTA Online se opravdu mají na co těšit.

Reklama

V nadcházejících týdnech, dokonce ani měsících se v GTA Online rozhodně nudit nebudeme. Ze strany vývojářů nás totiž čekají další várky bezplatných updatů, přičemž první z nich dorazí už během března.

Prvním updatem by mělo být několik sad závodů speciálně navržených pro vlastnosti vozidel Rocket Voltic, Ruiner 2000 a Blazer Aqua. Každou sadu si zajedete pouze s tím konkrétním vozidlem, pro které je určené. A pokud tyto mapy rádi tvoříte, budete moci využít speciální creator a vlastní trať navrhnout.

Kromě závodů se dočkáme i nových adversary módů, které jsou ještě pořád největším lákadlem GTA. Čekají nás módy Resurrection a Top Down.

Poslední novinkou bude možnost rozšíření vozového parku o nejžádanější vozidla vůbec. Do hry se dostanou klasická vozidla Turismo Classic a Infernus Classic, která můžete znát z GTA III.

Připomenout musíme také aktuálně probíhající Stunt Race event, který do hry přinesl 15 nových stunt závodů přímo od Rockstaru. Za jejich účast získáváte dvojnásobný počet $ a RP.

GTA Online čeká bohatý nášup updatů

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama