gunrunners-a-cyborg-factory-spojuji-sily
Esport Článek Gunrunners a Cyborg Factory spojují síly

Gunrunners a Cyborg Factory spojují síly

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

1. 3. 2016 20:43

Dva české esport týmy se spojují pod jednu značku.

Reklama

Gunrunners a Cyborg Factory spojují síly

Jak již napovídá titulek, týmy Gunrunners a Cyborg Factory se rozhodly přestat si být vzájemnou konkurencí a spojit síly. Vedení doufá, že se jim tímto krokem podaří dosáhnout větších úspěchů. 

Sloučí se tedy několik sekcí a také vedení. A s novými hráči a manažery přichází také noví sponzoři.

Tady je vyjádření Josefa "Zepann" Nováka, majitele Cyborg Factory:

Fanoušci týmu Cyborg Factory a Gunrunners, jsem velmi rád, že naše několika měsíční jednání jsme dotáhli do úspěšného konce a můžeme s radostí představit nové spojení týmů Gunrunners.AOC, ke kterému se přidává kompletní obsazení týmu CyborgFactory a slučujeme se pod jednu značku za vidinou lepší budoucnosti. Hlavním důvodem tohoto spojení je zkvalitnění zázemí pro naše hráče, partnery a v neposlední řadě vytvořit konkurenceschopný tým. V nejbližší době se budete moci těšit na velké změny, nové projekty a mnoho dalšího. Doufáme, že nám pomůžete se odrazit a společně dokážeme velké věci. Na závěr bych chtěl poděkovat všem hráčům, fanouškům a partnerům za podporu, bez které by to nešlo.

A svůj pohled na situaci také prozradil majitel Gunrunners Tomáš "Tomiq4n" Secký

Jsem velmi rád, že jsme několika týdenní jednání dotáhli do zdárného konce. Došlo ke spojení dvou organizací, vedení, které má stejné cíle a vizi o budoucnosti. Hráčům budeme moci poskytnout kvalitnější zázemí, lepší komunikaci a na své si přijdou také partneři. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, fanouškům a partnerům za podporu, letošní rok bude zlomový.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama