h2k-ma-nove-vlastniky
Esport Článek H2K má nové vlastníky

H2K má nové vlastníky

Ondřej Sirovátka

Ondřej Sirovátka

12. 4. 2016 08:37

Stejně jako v zámořské LCS se začínají o esport zajímat i investoři v Evropě.

Reklama

H2K má nové vlastníky

H2K-Gaming se v play-off dostalo mezi nejlepší čtyřku evrospké LCS. V závěru úspěšného Spring Splitu 2016 H2K oznámilo velkou změnu, organizace se spojila se skupinou investorů a jako v mnoha jiných odvětví, při odkoupení společnosti investory dojde ke změnám ve vedení. Dosavadní výkonný ředitel Richard Wells se přesune na pozici CGO (Chief Gaming Officer). Na jeho místo pak přichází Susan Tully, která ve světě gamingu rozhodně nepatří mezi známá jména. Jistě však má H2K co nabídnout, dříve pracovala v hudebním vydavatelství Universal Music Group nebo jako finanční ředitelka pro West Brands.

V duchu změn se ponesou i další aspekty organizace. V nejbližších týdnech dojde k přebudování značky, bude odhaleno nové logo, nový merchandise, nový eshop a přibude více obsahu pro fanoušky na sociálních sítích.

Všechny uvedené změny mají přispět k transformaci z převážně na League of Legends zaměřenou organizaci sídlící v Evropě na celosvětově působící franšízu podporující výcero herních titulů. Prvním krokem k tomuto cíli bylo přivední pod značku H2K-Gaming Call of Duty tým, který aktuálně obhájil spot v World League.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama