Hearthstone MČR odstartuje v pátek
Esport Hearthstone: Heroes of Warcraft Článek Hearthstone MČR odstartuje v pátek

Hearthstone MČR odstartuje v pátek

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 11. 2018 22:05

Hearthstone MČR odstartuje v pátek

Reklama

Hearthstone se v Česku těší velké popularitě a na program jej nezapomněli zařadit ani organizátoři MČR. V kartičkách se letos utká 16 nejlepších borců reprezentující široké spektrum domácích organizací.

V turnaji na sebe narazí jak ti nejzkušenější hráči, tak i ti, pro které bude akce tohoto formátu premiéra. Hra jako je Hearthstone dává šanci všem a tak lze jen těžko spekulovat o favoritech a outsiderech.

Samozřejmě existují hráči, o kterých se v komunitě hodně diskutuje, že by to mohli být právě oni, jež si odnesou titul. O největší rozruch se v posledních dnech postaral především tým Inaequalis. Podařilo se jim do svých řad přivést, alespoň pro MČR, Oldřicha „Faeliho“ Mahdala. Právě jeho jméno je s titulem na domácí akci často skloňováno. Podobné spekulace se točí také kolem hráčů jako je Jarla, Matty nebo Vlčák.

Titul z minulého ročníku bude obhajovat reprezentant eSuby, Petr „Scruffy“ Janík. Pozadu nezůstává ani zbytek startujících mezi kterými najdeme jména jako Findan nebo Pokrovac. Podtrženo a sečteno, kdokoliv má šanci překvapit a to je to co na Hearthstonu máme tak rádi!

Harmonogram

  • Pátek: Skupiny a čtvrtfinále
  • Sobota: Semifinále a finále

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama