herni-desktop-nove-generace-msi-aegis
Technologie Článek Herní desktop nové generace: MSI Aegis

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

26. 4. 2016 09:12

MSI Aegis je kompletní sestavou vhodnou i pro přenášení, a bude dostupný na přelomu dubna a května 2016.

Reklama

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

Společnost MSI představuje nový, ostrý a propracovaný herní PC: MSI Aegis. Aegis přichází s jedinečným designem kompaktního těla, snadným upgradem a místem pro plnohodnotnou grafickou kartu MSI GeForce, a to až GTX 970. Společně s procesorem Intel Core a chytrým systémem chlazením je výkon Aegise ostrý jako břitva samurajského meče.

OSTRÝ JAKO BŘITVA

Abychom provedli revoluci v herních desktopech, byl Aegis navržen zcela od nuly. Výsledkem je ostrý, neotřelý design herního PC s komponenty plné velikosti v malém těle. Noste tento meč díky užitečné rukojeti všude s sebou a předveďte své herní dovednosti.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

PŘIPRAVEN PRO VYNIKAJÍCÍ GRAFIKU

Hrajte nejnovější hry v celé jejich kráse. Aegis do svého malého těla dokáže vměstnat plnohodnotnou grafickou kartu s neskutečným výkonem. S dostatkem místa jste navíc připraveni i na budoucí upgrade.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

SILENT STORM COOLING 2

Nízká teplota komponent je základ. Proto je Aegis opatřen systémem chlazení Silent Storm Cooling 2. Vzduch proudí třemi samostatnými proudy pro chlazení všech důležitých komponent, aby jejich teplota zůstala co nejnižší.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

SNADNÝ PŘÍSTUP K VYMĚNITELNÝM KOMPONENTÁM

Možnost upgradu je pro hráče, kteří chtějí jen to nejlepší, velice důležitá. Aegis jim to umožní, všechny komponenty je možné vyměnit za nové tak, aby výkon byl vždy co nejvyšší.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

MYSTIC LIGHT

Zažehněte svou sestavu plamenem nebo ji zmrazte v ledu. Vyberte si vzhled a styl s Mystic Light RGB LED, zabudovanými v přední straně Aegise. Stačí jen vybrat barvu, efekt a přizpůsobit si tak svůj herní stroj.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

NAHIMIC POSOUVÁ LIMITY REALITY

Nejostřejší zvuk pro uši hráče, to je Nahimic. Audio Boost 3 je integrován na základní desce Aegise pro zajištění toho nejlepšího zvuku, speciálně pro hráče. Zvuková technologie Nahimic slouží pro posunutí zvuku na ještě vyšší úroveň. Ponořte se do intenzivního světa virtuálního 7.1 zvuku s několika užitečnými funkcemi speciálně pro hráče.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

NYNÍ S HROU THE DIVISION ZDARMA

Dokážeš zachránit New York? The Division je next-gen zkušeností v trvalém a dynamickém prostředí otevřeného světa, který je postaven zejména pro hraní v kooperaci a kde je prozkoumávání a progresování hráče klíčem k úspěchu. Spoj se s dalšími agenty Divize, plňte společně úkoly, odhalte příčinu nákazy a zachraňte New York. Získejte plnou verzi hry Tom Clancy's The Division ZDARMA* s MSI Aegis.

Herní desktop nové generace: MSI Aegis

SPECIFIKACE

Procesor Intel Core i5-6400 / Intel Core i7-6700
Operační Systém Windows 10
Čipset Intel® B150
Grafická karta NVIDIA® GeForce® GTX 960 4GB GDDR5 / NVIDIA® GeForce® GTX 970 4GB GDDR5
Operační paměť 2x So-DIMM DDR4 2133Mhz
Úložiště 2x 3.5” HDD / 1x 2.5” SSD/HDD / 1x M.2 SATA SSD
Připojení 802.11 b/g/n/ac (Realtek 8111H), 10/100/1000 (Intel® AC3165), Bluetooth 4.2
Optická mechanika Slim tray Super Multi DVD
Zdroj 350W 80PLUS Bronze
Rozměry 433.18mm x 376.11mm x 169.92mm (19.6L)
I/O porty Přední: 1x USB 3.1 Gen 2 type C, 2x USB 2.0 type A, Earphone/Microphone jack. Zadní: 7 in 1 audio jack, 3x USB 3.1 Gen 1 type A, 2x USB 2.0 type A, 1x RJ45 LAN, 1x HDMI out, 1x Display out, 1x P/S 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama