HEROIC zase mění sestavu, nicodooz jde na lavičku!
i Zdroj: Copyright: Rostislav Douša, GRUNEX.com
Esport CS 2 Článek HEROIC zase mění sestavu, nicodooz jde na lavičku!

HEROIC zase mění sestavu, nicodooz jde na lavičku!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

11. 5. 2024 21:43

HEROIC a jejich sestava jsou stálým tématem již nějakou dobu. Od rozpadu v říjnu až do teď vystřídali asi tucet hráčů. Dalším se stal Nico "nicodooz" Tamidji, který jde mimo hlavní sestavu.

Reklama

HEROIC, dánská organizace s dlouhou historií, dělá již nějakou dobu velmi zajímavé pohyby. Od října, kdy přišli o Caspera “cadiaN” Møllera a dvojici Martina “stavn” Lunda a Jakoba “jabbi” Nygaarda. Od té doby se v týmu objevilo několik obličejů a jmen, až na přelomu roku to ale vypadalo, že se ustálili.

 

Po čtyřech měsících beze změn v obsahu týmu přišlo na lámání chleba pro Nica “nicodooz” Tamidjiho, AWPera dánské organizace. Po ani ne půl roce byl vyřazen z hlavní sestavy, prozatím bez náhrady. 

Nicodooz byl ve své již šestileté kariéře součástí několika týmů. Od 9INE v první polovině 2020 přes necelý rok a půl v Copenhagen Flames od října 2020 po červen 2022 až po rok ve fnatic. Jeho profesionální život tak má spousty známých jmen, bohužel si zatím na konto nemohl připsat žádnou trofej. 

Jeho první trofej zřejmě nepřijde ani v HEROIC, kteří se teď musí vydat na cestu za nalezením nového AWPera. Kdo ho nahradí ještě není jasné, dozvědět bychom se to ale měli již v úterý 14.5. na BetBoom Dacha Belgrade. 

HEROIC se po odchodu již zmíněných tří hráčů v minulém roce nedaří tak, jak by si přáli a jejich největšími úspěchy bylo 8. místo na IEM Katowice a kvalifikace na první CS2 Major, kteý proběhl na jaře v Kodani.

Dánská organizace prohlásila, že nicodooz jen a pouze nesedí do herního stylu, jaký by chtěli. My tak nemůžeme než popřát HEROIC, aby našli svého vysněného, tradičního AWPera. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama