Historicky první český turnaj v CS 2? Registruj se už teď!
Esport CS 2 Článek Historicky první český turnaj v CS 2? Registruj se už teď!

Historicky první český turnaj v CS 2? Registruj se už teď!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

28. 9. 2023 16:20

Ve středu 27. října jsme se oficiálně rozloučili s CS:GO a přivítali novou verzi hry nesoucí název Counter-Strike 2. Je tedy ten správný čas zjistit, kdo bude v Česku vládnout v následujících letech a komu naopak nový přístup hry ubere na síle. Registrace do prvního Grunex turnaje v Counter-Strike 2 jsou otevřená právě teď.

Reklama

Jelikož jde o pilotní turnaj a Valve ještě oficiálně nevydalo všechny důležité nástroje pro správu serveru, bude účast v turnaji omezena na 16 týmů a turnaj se odehraje formátem BO1. Turnaj zároveň slouží jako první veřejný technický test pro následující turnaje, které v Grunexu připravujeme. Svoje tryhard kamarády tedy nechte zatím na faceitu a pojďte si užít uvolněnou atmosféru prvního lokálního turnaje.

Registruj se, počet míst je omezen!

Už nyní otevíráme registrace, tak se nezapomeň přihlásit, počet míst je velmi omezen!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistrovat do turnaje.

Průběh turnaje

  1. Veto proběhne přímo na stránce zápasu na webu Grunexu, kapitáni týmů si pomocí automatizovaného systému vybanují mapy.
  2. Hráčům bude vygenerována IP serveru, kam se následně připojí.
  3. POZOR! Zápas se automaticky spustí připojením posledního hráče na server a nebude možné jej resetovat, buďte tedy od připojení na server automaticky připraveni hrát.
  4. Výsledek zápasu bude během prvních turnajů v CS 2 nutné vyscreenovat a potvrdit v detailu zápasu na webu Grunexu. Plně automatizovaný systém připravujeme.

Odměny pro vítěze

V úvodním turnaji si vítězové rozdělí 5 000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama