Hitman vyjde příští měsíc v GOTY edici s novou kampaní
Gaming Článek Hitman vyjde příští měsíc v GOTY edici s novou kampaní

Hitman vyjde příští měsíc v GOTY edici s novou kampaní

Filip Němeček

Filip Němeček

24. 10. 2017 19:50

Kampaň nabídne čtyři mise a také budete moci zkusit podruhé dostat Elusive Targets.

Reklama

Hitman vyjde příští měsíc v GOTY edici s novou kampaní

IO Interactive ještě neřeklo poslední slovo, co se týče Hitmana. Na příští měsíc – 7. listopadu – je naplánováno digitální vydání Hitman: Game of the Year Edition pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Nová kampaň

GOTY edice obsáhne řadu nového obsahu, nejlákavější je bezesporu kampaň Patient Zero se čtyřmi misemi. Agent 47 bude muset zamezit šíření viru a to rovnou ve čtyřech různých lokacích. Lokace sice hráči budou dobře znát z předchozích misí, tvůrci je ale důkladně přepracovali a slibují, že „budou vypadat kompletně odlišně“.

Nová edice obsáhne ještě drobnosti, jako nové obleky či zbraně a také trojici nových Escalation kontraktů. V den vydání hry rovněž dojde k „reaktivaci“ dřívějších Elusive Targets – jedná se o cíle, které jsou časově omezeny a pak máte prostě smůlu. Toto se týká také hráčů, kteří v minulosti neuspěli.

{control gallery}

Současní majitelé hry budou moci koupit GOTY upgrade zvlášť a to za cenu 20 euro.

Aktualizace přinášející vylepšení

Na den vydání GOTY se chystá ještě aktualizace pro všechny. Přinese přepracované uživatelské rozhraní, tvůrci slibují svěží design. Vylepšen bude Contracts Mode, na misích vás zase čeká „velké zlepšení nasvícení“ a součástí bude podpora snímání očí od Tobii. Myslelo se na budoucí majitele Xbox One X, ti se mohou těšit na hezčí grafiku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama