Hledáme esportového specialistu na hru Rocket League
Esport Článek Hledáme esportového specialistu na hru Rocket League

Hledáme esportového specialistu na hru Rocket League

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

15. 9. 2021 19:02

Hledáme zkušené řidiče i spolujezdce.

Reklama

Ať už v roli řidiče sami drtíte soupeře nebo jako spolujezdec sledujete esportové dění kolem Rocket League, mohla by vás zajímat naše nabídka pohodlné domácí brigády. Hledáme redaktory, kteří se orientují v samotné hře od Psyonix a zároveň se vyznají v domácím i světovém esportovém dění. Svými články budete zásobovat nejen Grunex ale i externí zpravodajská média.

Potřebovat od vás budeme výbornou znalost Rocket League a samozřejmě dobrou znalost češtiny a slušný písemný projev. Samostatnost a zodpovědnost vyžadujeme kvůli tomu, že se vás budeme v této oblasti spoléhat jako na odborníka. Nikdo vám nebude diktovat, o čem máte psát - sami musíte posoudit, které zajímavosti ve světě Rocket League jsou hodné článku.

Za každý článek samozřejmě dostanete zaplaceno, jedná se o pohodlnou domácí brigádu. Stačí mít u sebe počítač a přístup k internetu. Zároveň se vaše články mohou objevit v předních českých médiích. V případě, že budeme oboustranně spokojení se spoluprací, můžete se z redaktora posunout kariérně kupředu, možností uplatnění kolem esportu je mnoho.

Chcete se zapojit? Napište email s předmětem "redaktor Rocket League - vaše jméno", ve kterém se stručně představíte a napíšete svoje zkušenosti s RL esportem a případnou redaktorskou prací. Do emailu také přidejte vlastní zkušební článek. Téma necháme na vás - můžete popsat nedávný turnaj, okomentovat zajímavou situaci nebo třeba zavzpomínat na některé legendární momenty z RL esportu. V podstatě na výběru tématu nezáleží, jde nám hlavně o to, abychom z textu poznali váš skill v psaní článků.

Email poté odešlete na adresu vojtech.hajek@grunex.com. Na všechny emaily určitě odpovíme, jen buďte trpěliví, výběr se může protáhnout. Těšíme se na budoucí spolupráci!

Rocket League není vaše nejsilnější stránka? Hledáme specialisty i na další hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama