Hledáme esportového specialistu na hru VALORANT
Esport Článek Hledáme esportového specialistu na hru VALORANT

Hledáme esportového specialistu na hru VALORANT

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

15. 9. 2021 19:02

Valorant je na začátku velkolepé esportové cesty. Buď u toho taky.

Reklama

Sledujete právě probíhající VCT v Berlíně, nevynecháte žádný zápas a přemýšlíte, jak svoje znalosti využít? Staňte se redaktorem a vaše vědomosti předávejte komunitě ve formě článků. Nabízíme pohodovou domácí brigádu pro odborníka na Valorant, který se vyzná nejen ve hře, ale i v domácí a světové esportové scéně. Vaše články neuvidí jen čtenáři Grunexu, ale i návštěvníci externích médií.

Potřebovat od vás budeme výbornou znalost Valorantu a samozřejmě dobrou znalost češtiny a slušný písemný projev. Samostatnost a zodpovědnost vyžadujeme kvůli tomu, že se vás budeme v této oblasti spoléhat jako na odborníka. Nikdo vám nebude diktovat, o čem máte psát - sami musíte posoudit, které zajímavosti ze světa Valorantu jsou hodné článku.

Za každý článek samozřejmě dostanete zaplaceno, jedná se o pohodlnou domácí brigádu. Stačí mít u sebe počítač a přístup k internetu. Zároveň se vaše články mohou objevit v předních českých médiích. V případě, že budeme oboustranně spokojení se spoluprací, můžete se z redaktora posunout kariérně kupředu, možností uplatnění kolem esportu je mnoho.

Chcete se zapojit? Napište email s předmětem "redaktor Valorant - vaše jméno", ve kterém se stručně představíte a napíšete svoje zkušenosti s Valorant esportem a případnou redaktorskou prací. Do emailu také přidejte vlastní zkušební článek. Téma necháme na vás - můžete popsat nedávný turnaj, okomentovat zajímavou situaci nebo třeba zavzpomínat na některé legendární momenty z Valorant esportu. V podstatě na výběru tématu nezáleží, jde nám hlavně o to, abychom z textu poznali váš skill v psaní článků.

Email poté odešlete na adresu vojtech.hajek@grunex.com. Na všechny emaily určitě odpovíme, jen buďte trpěliví, výběr se může protáhnout. Těšíme se na budoucí spolupráci!

Valorant není vaše nejsilnější stránka? Hledáme specialisty i na další hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama