HooXi? "Je úžasný, všechno na něm je skvělé," říká MVP Katowic
Esport CS:GO Článek HooXi? "Je úžasný, všechno na něm je skvělé," říká MVP Katowic

HooXi? "Je úžasný, všechno na něm je skvělé," říká MVP Katowic

Michael Douša

Michael Douša

13. 2. 2023 11:29

HuNter- sice dostal ocenění nejlepšího hráče, samochválu od něj ale nečekejme

Reklama
Nemanja "huNter-" Kovač sice dostal ocenění nejlepšího hráče, samochválu od něj ale nečekejme.

G2 se povedlo něco opravdu úžasného. Ze sestavy, která se ani nekvalifikovala na Major se stali vítězové IEM Katowice. A že zrovna huNterovi musela výhra chutnat opravdu nejlépe. Za G2 se účastnil již třetího LAN finále a poprvé měl šanci pozvednout polskou trofej jako vítěz. Vděk ale směřuje především do zbytku týmu. Tentokrát dokonce dostal i ocenění za nejlepšího hráče turnaje. Nejlépe to vystihuje jeho odpověď na otázku redaktora HLTV, jaké jsou jeho ambice: "Mým cílem je vždycky pomáhat týmu, pomoct mým spoluhráčům tak moc, jak jen můžu. Jsem připraven pro tenhle tým udělat cokoliv."

HuNter- též poukazuje na to, že původním problémem sestavy byly spíše osobní důvody. "Ve svých minulých týmech jsme všichni byli hvězdy, takže nebylo jednoduché se jen tak domluvit a hrát ty role, které byly potřeba. Ale teď vím, že bojujeme všichni za všechny a je nám jedno, kdo je nejlepší nebo kdo je nejhorší, prostě se snažíme hrát za celý tým, a to je podle mě to nejdůležitější," odhaluje huNter-.

Ve finále to vypadalo tak, že čtyři z pěti hráčů sestavy se ucházeli o post nejlepšího hráče. Jedinou výjimkou je kapitán Rasmus "HooXi" Nielsen, který však není nebezpečím na serveru, ale zase má svoje způsoby, jak být pro tým užitečný. To uznává i MVP Katowic: "Je úžasný. Jsem strašně vděčný, že ho v týmu máme, a jsem na něj opravdu moc pyšný. Je opravdu úžasný, úžasný stratég, úžasný kapitán, úžasný spoluhráč, všechno, všechno je na něm skvělé," uzavírá stručně.

Ačkoliv huNter- si za MVP medaili neodnáší žádný finanční bonus, velmi příjemnou odměnou pro něj určitě bude i jeho podíl z celkové ceny, který G2 získali. Organizaci tak brzy přijde na účet 400 tisíc dolarů, tedy v přepočtu necelých 9 milionů korun, z čehož se organizace bude ještě dlouho radovat. Není ale na čase usínat na vavřínech, již brzy totiž začíná ESL Pro League, kde G2 budou bojovat o trofej další.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama