Horizon Forbidden West ukazuje další gameplay záběry
Gaming Článek Horizon Forbidden West ukazuje další gameplay záběry

Horizon Forbidden West ukazuje další gameplay záběry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 1. 2022 10:04

Magazín IGN měl možnost hru natáčet i okomentovat.

Reklama

Rusovlasá Aloy se už za dva týdny znovu vrátí na naše obrazovky v pokračování série Horizon Forbidden West. To kromě jiného láká i na revoluční technologické zpracování či nové mechanismy – ty alespoň částečně představuje nové gameplay video od IGN.

Redaktor tohoto magazínu dostal možnost nejen si zahrát první čtyři hodiny, ale zároveň ze svého hraní pořídit záznam a okomentovat jej. IGN se tak soustředilo zejména na novinky v soubojovém systému či prozkoumávání světa. Druhá zmíněná vlastnost je prý otevřenější a skrze speciální „radar“ se nám zobrazí i možnost lezení po skaliskách, které jsou prakticky všude. Pokud se pak hráči výšky znelíbí, může vytáhnout futuristický glider a lehce se snést do nížin. Pomůže i speciální grappling hook, jehož využití najdete jak v otevřeném světě, tak v soubojích.

Souboje jsou opět propracovanější, například se zrychlilo zaměření na nepřítele. Celkově bude k dispozici šest stromů schopností a s postupem v příběhu se bude měnit například oblečení Aloy. Změnily se také animace, díky čemuž jsou souboje dynamičtější a rychlejší. Forbidden West se tak zatím profiluje jako velice povedené pokračování a nezbývá nic jiného než se těšit na 18. února, kdy hra vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama