hotel-arcade-prvni-hotel-pro-hrace-v-evrope-prave-otevren
Gaming Článek Hotel Arcade: První hotel pro hráče v Evropě právě otevřen

Hotel Arcade: První hotel pro hráče v Evropě právě otevřen

Filip Němeček

Filip Němeček

27. 1. 2016 14:03

Máte cestu do Amsterdamu? V novém hotelu si můžete zahrát na starších konzolích.

Reklama

Evropa se dočkala svého prvního hotelu, zaměřeného speciálně na hráče. Jmenuje se jednoduše Hotel Arcade a otevřen byl v Amsterdamu. V současné době nabízí 36 pokojů a na každém je herní konzole.

Moderní konzole má dneska kde kdo, proto hotel nabízí ty starší. Kompletní přehled konzolí a her lze nalézt na „Herním menu“. Hrát můžete klasiku Space Invaders na Atari, zabojovat si ve Street Fighter II na Gameboy či si zahrát Pikmin na Game Cube od Nintenda. Nechybí samozřejmě první Play Station či první generace Xboxu společně s dalšími konzolemi od Nintenda.

Hotel Arcade: První hotel pro hráče v Evropě právě otevřen

V hotelové lobby si potom můžete zahrát na některé z dostupných handheld konzolí či se vydat pro nějaký komiks do hotelové knihovny. Jsme v Amsterdamu, takže si samozřejmě můžete půjčit kolo.

Do budoucna hotel plánuje vybudovat „herní místnost“ a zvětšit počet pokojů na 45. Slavnostní otevření proběhlo samozřejmě v herním stylu, na Xbox One se soutěžilo v hraní FIFA.

{control gallery}

Noc v Hotel Arcade přijde na 58€ za pokoj pro jednoho, větší pokoje začínají zhruba na 100€. Nejbližší termíny jsou ale už obsazeny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama