[Hots] Plánované změny pro rok 2019
Gaming Heroes of the Storm Článek [Hots] Plánované změny pro rok 2019

[Hots] Plánované změny pro rok 2019

Little Panda

Little Panda

5. 11. 2018 15:10

Plánované změny rok 2019 se týkají hlavně zkušeností, brnění a katapultů!

Reklama

Rok 2019 se nezadržitelně blíží a s ním i mnoho změn do hry Heroes of the Storm. Úpravám neuniknou katapulty, zkušenosti, brnění, matchmaking nebo třeba Stimpacky.

[Hots] Plánované změny pro rok 2019

Zkušenosti, pushovací strategie a katapulty

Blizzardu se nelíbí velký "snowball" efekt, který se ve hře často objevuje (tým získává z malých výhod větší výhody příliš rychle). Z tohoto důvodu se vývojáři hry rozhodli ke změně získávání zkušeností. Ničení nepřátelských budov nebude od roku 2019 odměňovat zkušenostmi ale raději strategickou výhodou.

  • "Forts" a "Keeps" již nepřidávají zkušenosti.
  • Zkušenosti získané za zničení věže se sníží o 50%.
  • Pasivní získávání zkušeností se navýší o 15%.
  • Získané zkušenosti při zabrání "campu" bude navýšeno o 100%.
    • Zabití Mercenery zabraných druhým týmem nyní přidává zkušenosti o běžné hodnotě zkušeností daného "campu".

Vzhledem k tomu, že nyní za zničení budovy nezíská tým žádné zkušenosti, vývojáři přišli s nápadem úpravy katapultů. Zničení Fortu způsobí, že v každé třetí vlně se objeví jeden katapult. Při zničení Keepu se klasicky budou katapulty objevovat v každé vlně. Tento princip zajistí, že minioni na lince bez Fortu se budou pushovat rychleji ke Keepu a bránící tým tak má větší a bezpečnější přístup ke zkušenostem z vln.

Kapatultům budou také upraveny jejich hodnoty, aby v začátcích hry nepůsobily příliš velké poškození.


Brnění

[Hots] Plánované změny pro rok 2019
[Hots] Plánované změny pro rok 2019

Brnění nezískalo pouze dvě nové ikonky (fyzické a magické brnění), ale také změnu v herní mechanice. Brnění bude od roku 2019 fungovat na stejném principu jako rychlost pohybu, tedy pokud hrdina obdrží navýšení či snížení brnění od více zdrojů, aplikuje se pouze to nejvyšší/nejnižší.


Matchmaking

Blizzard se pro rok 2019 rozhodl představit jednu velkou novinku - role. Při tvorbě běžné hry (quick match) si vždy hráči vždy vyberou, jakou roli chtějí hrát a systém je poté poskládá do týmu s ostatními hráči. Běžná hra se nyní nikdy nebude moci spustit, pokud nebude tým mít alespoň jednoho tanka, supporta a Asasina na dálku! Systém navíc bude zobrazovat, po kterých rolích je aktuálně největší poptávka a bude odměňovat bonusem ke zkušenostem hráče hrající takové role.


Stimpacky

[Hots] Plánované změny pro rok 2019

Stimpacky budou přejménovány na Boosty a nově budou přidávat 5% navíc ke zkušenostem a zlatu všem hráčům ve hře za každý aktivní boost. Lze tedy získat až 45% bonus pokud všech deset hráčů v jedné hře má aktivní boost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama