[HotS] Rework mapy Hanamura již brzy ve hře
Gaming Heroes of the Storm Článek [HotS] Rework mapy Hanamura již brzy ve hře

[HotS] Rework mapy Hanamura již brzy ve hře

Little Panda

Little Panda

30. 8. 2018 10:35

Blizzard zveřejnil podobu nově reworknuté mapy Hanamura.

Reklama

Hanamura byla před několika měsící stažena z rotace map. Nyní se Blizzard rozhodl vrátit mapu opět do hry, a to v novém kabátu. Pojďme se společně podívat, jakých změn se Hanamura dočkala.

Core

Core je nyní přístupný z obou stran mapy a lze tedy vyhrát klasickou pushovací taktikou, kterou lze využít na většině ostatních map. Díky této změně bude možné efektivně hrát větší množství hrdinů, ale také to donutilo Blizzard změnit Mercenary campy.


Mercenary

Zcela nový typ Mercenary se objeví ve hře s příchodem Hanamury. Recon camp funguje na jedoduchém principu, zabijete Mercenary, zaberete point. Avšak místo spolubojovníků, kteří se rozběhnou na linku se dočkáte zlepšené vize na mapě, kterou okolo sebe tito Mercenary pro vás zajistí (stejně jako strážné věže - tzv. watchtowers). Tito Mercenary pro vás budou pracovat až do té doby, dokud nejsou zabiti a zabráni druhým týmem. Jelikož se na této mapě bojuje o transport vozidla, je zde vize velmi podstatná!

Vývojáři navíc mírně posunuli Mercenery dodávající věžičku a Mercenary Samurai se nyní při zabrání rozběhne na linku a pomáhá pushovat. Samurai je navíc vyzbrojen silným plošným AoE útokem pro lepší push. 


Payload

Blizzard došel k závěru, že dva současné payloady jsou opravdu moc a tak snížil jejich počet na jeden. Tato změna dodala mapě na dynamičnosti, jelikož dochází k více soubojům, a také na taktice, kdy se hráči musí rozhodnout zda pushovat, bránit payload nebo obojí.

Vozidlo se objeví vždy uprostřed mapy a první trasa vede středem. Pokud tým úspěšně dotlačí vozidlo do cíle, trasa se změní a cíl se objeví blíže k nepřátelské základně, což stíží následující přepravu. Za úspěšné dotlačení se tým dočká několika výstřelů na nepřátelské budovy (podobně jako na mapách Blackhearts Bay a Temple of Anubis).

Těšíte se na novou Hanamuru nebo si myslíte, že stará byla lepší? Své názory pište do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama