Hráč objevil speciální trik, jak zvýšit FPS ve Warzone 2
Gaming Článek Hráč objevil speciální trik, jak zvýšit FPS ve Warzone 2

Hráč objevil speciální trik, jak zvýšit FPS ve Warzone 2

Jarmil Černý

Jarmil Černý

18. 4. 2023 23:50

Tohle překvapivé nastavení může zlepšit FPS ve Warzone 2

Reklama

Ve třetí sezóně Warzone 2 se někteří hráči potýkali s problémy s výkonem. Nyní ale přichází jeden z uživatelů Redditu s řešením. Změna jediného nastavení zvuku může výrazně zvýšit FPS.

Při vydání třetí sezóny hry Warzone 2 se někteří hráči potýkali s nevysvětlitelnými poklesy výkonu. V extrémních případech tyto poklesy přesahovaly 50 FPS. Dokonce i při nezměněném grafickém nastavení dosahovali hráči mnohem horší snímkové frekvence. V rychlé kompetitivní střílečce, jako je Call of Duty, to samozřejmě není ideální. Tyto poklesy FPS se dokonce přenesly i do Modern Warfare 2, zejména v rozsáhlých herních režimech, jako je Ground War a Invasion.

Jak zvýšit FPS ve hře Warzone 2 ve 3. sezóně

Člen subredditu CODWarzone zveřejnil návod na opravu FPS pro Warzone 2. Příspěvek upozorňuje na nastavení zvuku, které může výrazně zvýšit FPS těm, kteří toto nastavení ještě nepoužívají.

Jde o nastavení „Game Voice Channel,“ které najdete v rozhraní nastavení zvuku. Přepnutí „Game Voice Channel“ na „Friends Only“ může v některých případech až zdvojnásobit snímkovou frekvenci.

Jednoduchý návod

  • Přejděte do hlavní nabídky Warzone 2
  • Vyberte kartu Nastavení a přejděte na Nastavení zvuku
  • Přejděte dolů na položku „Game Voice Channel“
  • Kliknutím na něj zobrazte rozbalovací nabídku
  • Zvolte možnost "Pouze přátelé"

Spousta dalších uživatelů Redditu bylo tímto řešením překvapeno a to především účinností tohoto nastavení. Některým se FPS údajně zvýšilo ze 130 na 170 a to pouze změnou tohoto nastavení.

Jeden z uživatelů přišel s vysvětlením, proč tohle nastavení tak výrazně navyšuje FPS: „All Lobby vás prostě hodí do hlasového kanálu pro 150 lidí a poté umlčuje každého do vzdálenosti 15 metrů, takže stále zpracováváte veškerý zvuk a to i ten, který neslyšíte.“

I když se oprava ukazuje jako velmi užitečná, není zcela spasitelná pro spoustu hráčů, kteří hrají například DMZ. Tam je voice chat téměř nutností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama