Hráč v Minecraftu postavil ikonickou stavbu z Bloodborne
Gaming Článek Hráč v Minecraftu postavil ikonickou stavbu z Bloodborne

Hráč v Minecraftu postavil ikonickou stavbu z Bloodborne

Josef Ventrča

Josef Ventrča

20. 4. 2023 11:58

Slavná videoherní lokace ze hry Bloodborne byla zvěčněna v populárním sandboxu Minecraft.

Reklama

Další slavná videoherní lokace byla zvěčněna v populárním sandboxu Minecraft. Jeden z hráčů postavil věž podle jedné z nejpamátnějších a nejvýznamnějších budov ze světa Bloodborne. Uživatel Redditu přezdívající si OmegaKartoffel postavil Astral Clocktower. Ta se řadí mezi poslední lokace viděné v rozšíření The Old Hunters. Nutno uznat, že i v kostičkovém provedení vypadá fantasticky.

Je vidět, že oblíbená soulsovka od FromSoftware nadále uchvacuje příznivce budovatelských videoher. Není divu, jelikož město Yharnam mělo skutečně ikonické a poutavé grafické provedení kombinující gotickou a viktoriánskou architekturu.

 

Navíc v Astral Clocktower příběh nekončil, a po poražení populárního bosse Lady Marii se hráči mohli ponořit do průzkumu lore a tajemství v obrovské oblasti Fishing Hamlet. Tyhle prostory se však hráč Minecraftu rozhodl vynechat z pochopitelného důvodu: zabralo by to ještě větší hromadu času.

Obliba Bloodborne ani po téměř osmi letech od jejího vydání zdaleka nepolevila a popularita fanouškovských výtvorů založených na této hře je důkazem jejího obdivu. Ty sahají od rekonstrukcí známých oblastí v Minecraftu až po demake titulu pro PSX, který fanouškům umožnil projít prvních několik hodin hry. 

Teď jen doufat, že se někdy i PC hráči dočkají portu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama