Hráčka CS:GO byla obviněna z rasismu, v týmu vydržela pouhé dva dny
i Zdroj: GamerLegion
Esport CS:GO Článek Hráčka CS:GO byla obviněna z rasismu, v týmu vydržela pouhé dva dny

Hráčka CS:GO byla obviněna z rasismu, v týmu vydržela pouhé dva dny

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

27. 9. 2023 16:30

Radostné zprávy si hráčka Chloe „KittyTM“ Geaney neměla možnost vychutnat příliš dlouho. Organizace se od ní po 2 dnech od podepsání smlouvy distancovala. Na povrch totiž vyšly urážlivé zprávy a konverzace, kde je chování dvoudenní hráčky hrající za GamerLegion nepřípustné.

Reklama

Německá esportová organizace GamerLegion před pár dny přivítala novou hráčku do svého ženského týmu. Posilou měla být Irka Chloe Geaney, která hraje Counter-Strike: Global Offensive pod přezdívkou KittyTM. Organizace však rychle vycouvala a pouhé 2 dny po podepsání smlouvy od přijetí odstoupila.

Po přijetí hráčky se totiž na platformě X (původně Twitter) objevilo mnoho příspěvků s konverzacemi, kde se KittyTM vyjadřuje opravdu neomluvitelně. V jejích zprávách se vyskytují výhružky, rasismus a další odporné vyjadřování. Snímky jejích zpráv jsou dostupné z mnoha platforem. Hráčka se totiž ostře vyjadřovala nejen na Discordu, ale i ve hře či na platformě FACE IT.

Organizace se omluvila a KittyTM ze sestavy týmu Let Her Cook ihned vyřadila a to i přesto, že jsou uprostřed sezóny ESL Impact, jediné ženské CS:GO soutěže. Nyní tak mají pouze 4 hráčky a náhradu budou muset najít do 27. září, kdy je čeká zápas proti týmu NAVI Javelins.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama