hry-od-studia-blizzard-hraje-mesicne-vice-nez-30-milionu-hracu
Gaming Článek Hry od studia Blizzard hraje měsíčně více než 30 milionů hráčů

Hry od studia Blizzard hraje měsíčně více než 30 milionů hráčů

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 8. 2016 14:59

Nedávno vydaný Overwatch tvoří skoro polovinu. A jak je na tom Black Ops 3?

Reklama

Activision společně s Blizzard oznámili výsledky za druhý fiskální kvartál a mohou být velmi spokojeni. Hry s logem Blizzard mají 33 milionů aktivních hráčů (počítá se hraní alespoň jednou za měsíc). Overwatch si může z tohoto čísla připsat celých 15 milionů. Neznamená to ale, že by hra prodala tolik kopií. Blizzard dodal, že číslo obsahuje internetové kavárny a také více hráčů u jedné konzole či počítače.

Hry od studia Blizzard hraje měsíčně více než 30 milionů hráčů

Zbylé miliony hráčů patří nepřekvapivě World of Warcraft, hra po dlouhé době zažila nárůst předplatitelů, přesné číslo ale odhaleno nebylo. No a zbytek milionů hraje karetní Hearthstone.

Activision zase promluvil o prodejním úspěchu Call of Duty: Black Ops 3. Má jít o nejprodávanější hru této generace. Hra se také prodávala lépe než Advanced Warfare, což není zrovna překvapení. Advanced Warfare a Ghosts jsou zřejmě nejhůře prodávané díly v novodobé historii série. Přesná čísla vydavatel nesdělil, je tak velmi pravděpodobné, že rekord stanovený Black Ops 2 a Modern Warfare 3 překonán nebyl.

Hry od studia Blizzard hraje měsíčně více než 30 milionů hráčů

A poslední zpráva. Udělat remaster Call of Duty: Modern Warfare součástí drahé edice se asi vyplatilo. Activision se pochlubil, že mnohem větší část předobjednávek je právě tato edice. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama