Humble Bundle nabízí obří balík her, koupí podpoříte Ukrajinu
Gaming Článek Humble Bundle nabízí obří balík her, koupí podpoříte Ukrajinu

Humble Bundle nabízí obří balík her, koupí podpoříte Ukrajinu

David Jiránek

David Jiránek

21. 3. 2022 17:58

Fable, Metro Exodus, Back 4 Blood a stovka dalších her za pár euro.

Reklama

Akcí na podporu Ukrajiny je v posledních týdnech celá řada a samozřejmě ani herní svět nezůstal pozadu. S balíkem na humanitární pomoc pro Ukrajinu nyní přichází také Humble Bundle v doposud největší akci, kde můžete získat doslova desítky skvělých her za pár stovek.

Humble Bundle pojmenovaný jako Stand with Ukraine vybírá na humanitární pomoc skrze organizace Razom for Ukraine, International Rescue Committee, International Medical Corps a Direct Relief.

V balíku nalezneme celkem 123 položek, za které musíte dát minimálně 36,39 euro (900 Kč). Jde tak o dražší bundle, nicméně díky množství her se vyplatí. Mezi tituly nalezneme pecky jako Satisfactory, Back 4 Blood, Metro Exodus, Spyro Reignited Trilogy, Max Payne 3, Sunset Overdrive, Quantum Break, Fable Anniversary, Kerbal Space Program, Starbound, Amnesia, Superhot a řadu dalších.

Humble Bundle nabízí obří balík her, koupí podpoříte Ukrajinu

Kromě desítek her je v balíku i řada knížek, software jako Ashampoo Photo Optimizer 7 a GameMaker Studio 2 Creator na rok, nebo Music Maker EDM Edition. Na závěr v bundlu nalezneme i několik 3D modelů, které jsou jinak zpoplatněné.

Akce potrvá pouze do čtvrtka a v době psaní článku se vybralo již přes 9 milionů euro (přes 220 milionů korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama