HyperX oznámilo na CES 2022 vlastní ovladač či bezdrátové Cloud Alpha
Gaming Článek HyperX oznámilo na CES 2022 vlastní ovladač či bezdrátové Cloud Alpha

HyperX oznámilo na CES 2022 vlastní ovladač či bezdrátové Cloud Alpha

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 1. 2022 17:15

Dorazí i nová myška či klávesnice.

Reklama

Společnost HyperX, která nedávno zamířila pod křídla giganta HP, představila na veletrhu CES 2022 několik novinek, které budou reprezentovat první čtvrtletí tohoto roku. Opět jsme se dočkali nových sluchátek, myšky, klávesnice, ale také úplně prvního HyperX herního ovladače.

Právě na ten se zaměříme. Bezdrátový herní ovladač HyperX Clutch je vůbec prvním ovladačem v portfoliu HyperX, přičemž firma rovnou míří na dvě platformy – pomocí Bluetooth se může produkt připojit k telefonům Android, s přiloženým kabelem USB-C si zase zahrajete na PC. Součástí balení bude i držák na telefon, který bude možné zasunout přímo do ovladače. Výdrž na baterii je papírově stanoven na 19 hodin. Doporučená cena je přibližně 1 100 korun.

Tou největší novinkou jsou ale sluchátka HyperX Cloud Alpha Wireless, které fungují na podobném principu jako Cloud 2 Wireless – hlavní výhodou tak je přechod na bezdrátovou technologii, výrobce ale avizuje až neuvěřitelnou výdrž baterie – těžko uvěřitelných 300 hodin. Zbytek je taktéž lákavý, dočkáme se technologie DTS Headphone:X, Dual Chamber a 50mm měničů. Doporučená cena je přibližně 4 500 tisíce korun.

Mezi další oznámené produkty patří HyperX Pulsefire Haste, bezdrátová myška s perforovaným designem, 100 hodin na jedno nabití a šest programovatelných tlačítek, dále HyperX Alloy Origins 65, o kousek zvětšenou verzi Origins 60 s prostorem na šipky a jednu řadu systémových kláves, a nakonec HyperX Cloud II Pink, novou barevnou variantu sluchátek. Všechny produkty dorazí v prvním čtvrtletí tohoto roku.

HyperX oznámilo na CES 2022 vlastní ovladač či bezdrátové Cloud Alpha

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama